/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ubesvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
af 1
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
14-06-24
50
Slibe skærebræt (5)
warrior
2
27-12-23
300
Navn på et bagejern (4)
Thyregod8
3
26-10-23
100
Bakkedal i pakker = rigtigt smør? (10)
ingelein
4
04-08-23
100
Hvor fås grødris i normal størrelse? (40)
JeppeArne
[1-4] af 4
side :
1
af 1
Besvarede spørgsmål
Madlavning
side :
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
af 139
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
196
30-11-12
300
Karrysalat. (16)
piaskov
197
26-11-12
50
Sprøjtepose til vaniljekranse - hvilken? (38)
ingelein
198
24-11-12
100
Syrnet fløde med æbler til sild (5)
Grimstrup
199
18-11-12
74
Oesters skaller (20)
svendgiversen
200
17-11-12
75
Suppe blande forbud (16)
svendgiversen
201
16-11-12
200
Kop og kande. (4)
piaskov
202
15-11-12
90
aparges suppe fra grunden (14)
svendgiversen
203
09-11-12
500
Småkager (24)
anva
204
08-11-12
100
Oksetælle? (4)
vagnr
205
04-11-12
200
Flavor Stone pander/gryder (7)
sonjor
206
02-11-12
100
Kan man selv knuse stjerneanis ? (6)
bennymanden
207
26-10-12
50
Gelé - Hvad bliver det i liter???? (13)
ingelein
208
17-10-12
100
Butik i Kbh, der sælger kaffebønner (8)
Birgitte32
209
16-10-12
100
Vandbakkelse. (10)
piaskov
210
05-10-12
50
Kakao (9)
mig-selv
[196-210] af 2084
side :
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
af 139
Tips & Tricks
Madlavning
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 59
#
Dato
Læst
Tip
Fra
1
04-11-21
770
Bland et lille krus alkoholfri Gløgg
Odada
2
02-12-20
681
Er en given mængde kartofler nok
Odada
3
21-06-20
811
BUM! Sådan skræller du et løg
Stouenberg
4
20-02-20
690
De bedste online supermarkeder
DinKurv
5
12-11-18
675
Super nytårsmenu med stor besparelse
Guldbare
6
09-06-18
667
Tilberedning af den perfekte bøf
gastrofun
7
08-06-18
643
Franskbrød som hos bageren
gastrofun
8
15-11-17
835
Brug resten af suppen.
Odada
9
19-09-17
759
Bag Mine specielle sigtebrød med madrest
Odada
10
13-08-17
729
Afkøle madvarer
Troldepige
11
16-04-17
725
Syltetøj for børn
Løvinden
12
25-12-16
744
Fjern piggene fra andestejen
Sandvad261
13
10-10-16
1221
Rullemargarine
Sandvad261
14
23-03-16
694
Forsøg m Kafferistning med mikrobølgeovn
boyelauritzen
15
20-02-16
764
Afkøle madvarer
Troldepige
[1-15] af 876
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 59
Nyheder (UseNet)
dk.kultur.mad+drikke
side :
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
af 859
#
Dato
Spørgsmål
Fra
1606
21-09-08
Æblekage uden fedt (3)
Trine Kornum ...
1607
21-09-08
Indkøb af wok (16)
Kurt Lund
1608
21-09-08
Pizza - osten øverst eller nederst? (9)
Jan
1609
20-09-08
Afskedsreception for kolleger. (2)
Jørgen Rasmus...
1610
19-09-08
Erfaringer med fåre- og gedemælk i mad... (1)
Linde
1611
18-09-08
Madopskrift på broccholisuppe med reje... (5)
Jesper Haaber...
1612
18-09-08
Inspiration: Andebryst, rødbede, frite... (0)
Kasper Bergholt
1613
17-09-08
Gårsdagens fantastiske aftensmad (2)
Trine Kornum ...
1614
17-09-08
Inspiration -- Ossobuco med kantarelle... (0)
Kasper Bergholt
1615
17-09-08
Kartoffel-tilbehør (1)
helle
1616
16-09-08
varm kartoffelsalat (2)
Kitti Egevang
1617
15-09-08
Kaffe, er der overhovedet forskel i kv... (4)
Jan
1618
14-09-08
Æblemos - med skræl...? (12)
Jakob Griffel
1619
13-09-08
saftpresser/gulerodssaft (9)
erling hansen
1620
13-09-08
Hvilken bouillon er bedst til hvad? (5)
Flozzy
[1606-1620] af 12878
side :
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
af 859
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177552
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408847
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.