|
| Bedømmelse
Fra : netop |
Dato : 19-09-17 21:41 |
|
Lyder ærlig talt lidt ulækkert
| |
| Kommentar
Fra : Odada |
Dato : 19-09-17 22:23 |
|
At syntes, at egne madrester ulækkert er er en skam.
At smide mad ud er spild.
Men at rydde op i sit mel og grynskab er kedeligt.
At nyde hjemmebagt brød er dejligt.
| |
| Bedømmelse
Fra : mig-selv |
Dato : 20-09-17 21:18 |
|
Hvorfor ikke, man laver også sammen kogte retter af gamle ting i køleren.
Jeg er dog ikke den store bager - men kan sagtens følge meningen.
| |
| Kommentar
Fra : Odada |
Dato : 20-09-17 21:31 |
|
Jeg havde det svært at få anvendt resterne fra børnenes morgenmadsprodukter, uden at jeg selv skulle tygge igennem det til morgenmad, og også børns grødmenyer. Derfor fandt jeg på ideen med sigtebrød.
Og så kunne boghvedegrynene også blive brugt, når grød alligevel ikke var så spændende. Rester at forskelligt groft mel kan nemt anvendes uden at skulle finde en opskrift der passede til restmængden.
Jeg har også prøvet at købe proteiner som tørre knækkede gule ærter, som så blev malet til mel og brugt. Det giver en god smag.
Min slumpeopskrift er ca. 15 år gammel opskrift, så måske er der flere ideer.
For det er fint at finde andre måder at anvende rester på.
| |
|
Altid godt med nybagt brød!
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|