/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Inspiration -- Ossobuco med kantareller og~
Fra : Kasper Bergholt


Dato : 17-09-08 12:06

Kære gruppe!

Der var en god portion sauce/fond tilbage efter boeuf bourguignonen.
Den slags er fantastisk at koge videre med og på. Rødvinsbraiseret
okseskank med rodfrugter og krydderurter og tomat -- a la ossobuco
blev aftenenes ret. God mos til på kartoffel og persillerod -- fløde,
olivenolie, smør, peber og en anelse rygeost. Sprøde kantareller og
finthakket bredbladet persille til. Efterår, velkommen!

Deltajeret opskrift og biledder her:

http://www.bergholt.net/osso_buco_efteraar_med_kantareller.html



---
Mvh.
Kasper Bergholt
http://www.bergholt.net (Bergholts opskrifter -- på vej: And, rødbede,
gratineret mos)


 
 
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408846
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste