|
| Accepteret svar Fra : piaskov | Modtaget 110 point Dato : 02-11-12 13:02 |
| | |
| Kommentar Fra : vagnr |
Dato : 02-11-12 13:22 |
|
Jeg bruger altid hel stjerneanis (og andre krydderier) til mine snapse, jo mere knust de er, jo mere "snask" er der i snapsen, og jo sværere er det at få den klar, selv efter flere ganges laaaangsom filtrering gennem et kaffefilter.
Desuden er holdbarheden bedre for hele krydderier, det er jo ikke hver dag man bruger stjerneanis, galangarod eller hvad det nu er!
Men glædelig forjul
| |
| Kommentar Fra : transor |
Dato : 02-11-12 18:14 |
|
Jeg tror også at det er en fordel at bruge dem hele. det er anisolien, som giver smagen. Ved knuste er det sværere at bevare olien. Hele krydderier er normalt af enbedre kvalitet end de knuste eller færdigstødte.
Hvis du absolut vil knuse dem, er en morter det rigtige redskab.
| |
| Godkendelse af svar Fra : bennymanden |
Dato : 02-11-12 21:51 |
|
Tak for svaret piaskov.
Det var præcis hvad jeg søgte - jeg har bestilt et par poser, sammen med lidt andet, og jeg havde ikke lige selv set den pågældende biks - Tak for det Pia, og god week-end.
Til alle i andre: mange tak for de forskellige gode bud.
Nu er det sådan, at jeg har lavet en færdig Julesnaps, hvor der indgår 6 forskellige urter, her er
Stjerneanis een af dem, den skal i mit tilfælde indvejes med 2 gram til et træk (det er svært med de hele stjerner) ..... alle 6 urter skal overhældes med 70 cl. klar snaps, f.eks. Svendborg eller med Vodka, som jeg mest bruger selv ......
det er beregnet sådan, at det skal trække præcis 4 døgn med en nøje afvejet mængde af de forskellige, så filtreres .... og gerne lagre nogle dage - så har man en færdig snaps, den skal ikke fortyndes yderligere (ER AFPRØVET) .... god week-end allesammen og tak .... og glædelig FORjul
Hilsen
Bennymanden
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|