|
| Kommentar
Fra : Odada |
Dato : 16-11-17 10:02 |
|
At koge mere fyld og tilsætte suppen, gør ikke suppen klar igen.
Det kan løses ved at si suppen fra og så klarere suppen med rå æggehvider som når det stivner og falder mod bunden tager alle urenheder med sig, og så kan grums og æggehviderne fjernes fra klarsuppen, som en klarering. Odada
| |
|
Sludder, anden dags suppe smager fantastisk....
Kød og melboller varmes blot i gryde for sig, og kommes først i suppen ved servering.
Kød og melboller opvarmet i suppen er årsagen til den plumrede suppe, når den varmes op på anden dagen.
Plumret eller ej, suppe smager fantastisk.
| |
|
Jeps, og der skal brændevin til.
| |
| Kommentar
Fra : Odada |
Dato : 17-11-17 01:08 |
|
Det lyder godt at der er nogen der også vil nyder dagen efter suppe, og ikke bare hælder det ud.
Det er kun ved store mængder at jeg vælger tre til fire gryder. Så det tip kender jeg godt.
Et andet tip som jeg lige har hørt, er at trykke små kødboller ud af italienske pølser, der er rå og ikke røget. Husker ikke navnet, men kan fås flere steder. Det skulle give en fin krydret smag, så det skal forsøges i kogekøkkenet
Brændevin høre vel til møllerens gule ærter, så det er også et forsøg værd.
Odada
| |
|
God ide
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|