|
| Accepteret svar Fra : svendgiversen | Modtaget 110 point Dato : 16-10-12 20:28 |
|
Nej, du laver dejen om eftermiddagen. og så bager du dem,
de kan så være blevet lidt bløde om aftenen,
og defor, lige før de skal bruges, varmer du dem et par minutter i ovnen...
Det siger, ikke jeg, men min kloge kone, der er ekspert i vandbakkelser.
| |
| Kommentar Fra : frieda |
Dato : 16-10-12 20:45 |
|
Nej, desværre Piaskov.
Vandbakkelser kan hverken gemmes som dej, eller varmes op igen.
| |
|
>kan hverken gemmes som dej,
enig
>eller varmes op igen.
ikke rigtigt,
min kone har sogar vandbakkelser i fryseren, som hun varmer op igen,
det har hun gjort 1000 gange og de smager stadig pragtfuldt...
| |
| Kommentar Fra : granner01 |
Dato : 17-10-12 17:25 |
|
Du laver dejen et par timer før den skal bruges og sætter den i køleskab. Og så bager du dem. Men dejen skal bruges samme dag den er lavet.
Jeg bruger fremgangsmåden. Men jeg synes snart ikke det kan betale sig, for det er så nemt at lave dejen lige før den skal i ovnen.
Og jeg har lavet vandbaggelser i mange mange år. Vi bruger dem til alle fødselsdage i familien samt til dessert.
| |
|
Jeg har fået mangen en vandbakkelse, som min havde kommet i fryseren. Så bliver de lidt sprøde. måms!
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|