/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Gårsdagens fantastiske aftensmad
Fra : Trine Kornum Christi~


Dato : 17-09-08 18:15

Hej

Jeg har lige været et par dage hjemme ved mine forældre, og det bedste
min mor ved (altså lige bortset fra at jeg har hendes barnebarn med)
er at jeg laver mad.

I går blev det til en nem og hurtig gryderet, meget passende til
vejret.

1 kilo oksespidsbryst
3 store gulerødder
2 porrer
8 mellemstore kartofler
2 løg
3 store persillerødder
1 pilsner
2 laurbærblade
10 peberkorn
3 kviste timian
salt

Jeg skar køddet i store tern, 3*3*3 cm og vendte dem i mel med salt og
peber. De blev brunet i en stegegryde og taget op. Alle grøntsagerne
blev skåret i store stykker og svitset i gryden. Køddet røg ned i
gryden sammen med krydderierne og en pilsner. Låg på og i ovnen ved
120 grader i 4-5 timer. Det blev rigtig lækkert.

Mvh Trine

--
Hyggelig B'n'B i Nordjylland - plads til fire personer, hunde velkomne
Stor brugskunstforretning med komplet sortiment i de søde Gjøltrolde

http://www.triane.dk - I Biersted, nord for Aalborg

 
 
Kasper Bergholt (17-09-2008)
Kommentar
Fra : Kasper Bergholt


Dato : 17-09-08 18:52

On Wed, 17 Sep 2008 19:14:58 +0200, Trine Kornum Christiansen
<news@trinekc.dk> wrote:

>Hej
>I går blev det til en nem og hurtig gryderet, meget passende til
>vejret.
>
>1 kilo oksespidsbryst
>3 store gulerødder
>2 porrer
>8 mellemstore kartofler

> Køddet røg ned i gryden sammen med krydderierne og en pilsner. Låg på og i ovnen ved
> 120 grader i 4-5 timer. Det blev rigtig lækkert.

Hej Trine!

Det er jo nærmest en dansk boeuf bourguignon!

Jeg ved ikke hvorfor, men jeg ender altid med at bruge vin i stedet
for øl. Jeg har tidligere spekuleret over om en god dansk
mikrobryggeri porter kombineret med gode oliven sammen med unghane
ikke kunne være fantastisk. Måske har jeg også skrevet om det. Men jeg
må hellere se at få gjort noget ved det!


---
Mvh.
Kasper Bergholt
http://www.bergholt.net (Senest: Osso buco med kantareller)


edelvang@gmail.com (18-09-2008)
Kommentar
Fra : edelvang@gmail.com


Dato : 18-09-08 10:41

On 17 Sep., 19:14, Trine Kornum Christiansen <n...@trinekc.dk> wrote:

> I går blev det til en nem og hurtig gryderet, meget passende til
> vejret.

Hurtig og hurtig :)

Men lækkert ser det ud, og oksespidsbryst smager fantastisk, det er
der ingen tvivl om.

Mvh
Kevin Borbye Edelvang

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408846
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste