Hej
Jeg har lige været et par dage hjemme ved mine forældre, og det bedste
min mor ved (altså lige bortset fra at jeg har hendes barnebarn med)
er at jeg laver mad.
I går blev det til en nem og hurtig gryderet, meget passende til
vejret.
1 kilo oksespidsbryst
3 store gulerødder
2 porrer
8 mellemstore kartofler
2 løg
3 store persillerødder
1 pilsner
2 laurbærblade
10 peberkorn
3 kviste timian
salt
Jeg skar køddet i store tern, 3*3*3 cm og vendte dem i mel med salt og
peber. De blev brunet i en stegegryde og taget op. Alle grøntsagerne
blev skåret i store stykker og svitset i gryden. Køddet røg ned i
gryden sammen med krydderierne og en pilsner. Låg på og i ovnen ved
120 grader i 4-5 timer. Det blev rigtig lækkert.
Mvh Trine
--
Hyggelig B'n'B i Nordjylland - plads til fire personer, hunde velkomne
Stor brugskunstforretning med komplet sortiment i de søde Gjøltrolde
http://www.triane.dk - I Biersted, nord for Aalborg