|
| Kommentar Fra : swarn |
Dato : 15-11-12 13:01 |
| | |
| Kommentar Fra : o.v.n. |
Dato : 15-11-12 13:13 |
|
Asparges suppe er noget af det nemmeste at lave selv, bortset fra spejlæg som sikkert er det allernemmeste, smelt noget smør og kom mel i, hæld så indholdet af en dåse asparges snitter i jævningen, hønsekøds suppe kan fint bruges til at give asparges suppen lidt mere smag men er ikke nødvendig, i skal så skal i erstatte noget af vandet med hønsekøds suppe.
Hvis det skal være helt fra bunden og i selv har friske asparges så kan de bruges sammen med vand i stedet for vandet fra dåse asparges:
http://www.arla.dk/opskrifter/aspargessuppe/
| |
|
Ja, den ser god ud, men vi skal have ørred som hovedret og også dessert,
marengs bund med frugter, is og flødeskum, så vist en for hård start for ældre mennesker.
Men jeg vil gemme din fine opskrift til senere...
| |
|
Og ovn, det var netop disse opskrifter på nettet jeg fandt og som jeg søger at undgå,
som nævnt hader jeg hønseboillon...
| |
| Accepteret svar Fra : ans | Modtaget 90 point Dato : 15-11-12 14:03 |
|
Der koges ikke aspargessuppe på oksekød.
Her er en hjemmelavet opskrift (ikke min)
http://www.newyorkerbyheart.com/2008/01/hjemmelavet-aspargessuppe.html
og den er uden hønsebouillon, men kogt på en kylling.
Velbekomme .... så kommer der sikkert snart et nyt væddemål
o.v.n.
Hvad blev der af "huepinskål" Opretter du ikke et spørgsmål, så vi kan gætte.
| |
|
Jeg havde fundet og set denne opskrift ans, kogt på kylling som jeg søgte at undgå,
nu har min kone set den og vil nok følge den opskrift du anbefaler.
Så ingen okseben denne gang, måske vil oksekød ødelægge den fine aparges aroma?
Det sker ikke i Thyregods opskrift, hvor der vist slet ikke er kød, lidt for tynd efter min smag...
Og huepin s kål:
Det første er hovedpine og det sidste er ikke kål, men kåel = karl,
jeg kender ikke udtrykket, men gætter på en person der mindsker tanke hovedpine,
ved at løse vanskelige spørgsmål??
| |
|
>Og huepin s kål:
Min kone mener lige modsat:
En person der giver anledning til hovedpine??
Men hun er også fra Mors, hvor de har en speciel Jysk dialekt...
| |
| Kommentar Fra : smuller54 |
Dato : 15-11-12 16:15 |
| | |
| Kommentar Fra : transor |
Dato : 15-11-12 16:54 |
|
Det hedder hønsekødssuppe og en suppehøne. Betegnelserne stammer fra en tid da høns var noget andet. Vor dages æglæggerraser er ikke meget bevendt til andet.
Så det er bedre at koge "hønseboullionen" på en kylling.
Hvis du ikke kan lide det så kan du da bruge okse til boillion. Kalveben er bedst.
til nød kan man da bruge en terning, men det bliver nu ikke helt det samme.
De der laver noget med kun en dåse i noget sovseopbagning skulle finde på et andet navn til produktet, for det er ikke apargessuppe.
| |
|
Tak for svaret ans.
min kone har købt kylling...
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|