|
| Bedømmelse
Fra : 3773 |
Dato : 14-08-17 00:03 |
| | |
|
Udmærket tip.
Hos os bruger vi et opvaskefad med koldt vand hvor gryden kommer i, så er maden nedkølet på 1 time og klar til at komme i køleskab eller blive pakket til frost det hænder vi skifter vandet undervejs hvis det bliver varmt.
marken84 er vist ikke klar over at varme ting ikke må komme i køleskab før det er kølet af. Det er ødelæggende for de andre vare der opbevares på køl.
| |
|
Citat maden bliver såmænd kølet rigelig fint og hurtigt ned i køleskabet alligevel - uanset hvad... |
En 5-liters gryde med gryderet er længe om at blive kølet ned, og undervejs vil resten af køleskabets indhold være blevet lunkent, og der bruges unødig strøm.
Citat Hos os bruger vi et opvaskefad med koldt vand hvor gryden kommer i, så er maden nedkølet på 1 time og klar til at komme i køleskab eller blive pakket til frost [Glad] det hænder vi skifter vandet |
Sådan har jeg også gjort tidligere, men på den anden måde kan jeg vaske op samtidig med, at gryderetten køles ned.
| |
| Bedømmelse
Fra : JegErHer |
Dato : 18-08-17 09:09 |
|
Hvad er den rigtige måde og hvad bør man ikke gøre, tja der er der nok mange synspunkter.
At generelt bruge koldt drikke vand, er svineri, det ender med vi skal købe vand i dunke til at drikke.
Køle-elementer er ok hvis det er fordi det er vigtigt det går hurtigt, men det spare overhovedet ikke EL, da det jo 1. taber energi til andet end det du vil køle ned, og 2. skal selv køles ned igen via EL !!!
Næ de gamle krybekælder der havde man den rigtige tankegang, specielt hvis man havde flere af dem.
| |
|
Godt med hurtig nedkøling
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|