/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ubesvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
af 1
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
14-06-24
50
Slibe skærebræt (5)
warrior
2
27-12-23
300
Navn på et bagejern (4)
Thyregod8
3
26-10-23
100
Bakkedal i pakker = rigtigt smør? (10)
ingelein
4
04-08-23
100
Hvor fås grødris i normal størrelse? (40)
JeppeArne
[1-4] af 4
side :
1
af 1
Besvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
61
09-08-15
200
Bagesten af aluminium. (3)
PS.BMW
62
31-07-15
100
Tokai vin (6)
hovsada
63
29-07-15
100
Er vildlaks vilde? (8)
lgs
64
15-07-15
100
Bliver froset fløde til smør i fryser (5)
boyelauritzen
65
10-05-15
50
Kokkenshverdagsmad - erfaringer søges (4)
vivian67
66
05-05-15
35
Kage/slik æske med timer (12)
peggy1
67
05-05-15
200
Snaps på "Kongensknap" (10)
lham
68
01-05-15
100
Gelatinepulver (4)
jesper.s
69
19-04-15
200
spegepølse (19)
modersvilje
70
19-04-15
50
Hævekurv (4)
begga
71
16-04-15
100
Snittemaskine - hvilken (7)
vivian67
72
16-04-15
100
Gulvafløb (5)
winetaster
73
04-04-15
100
Saftig kogt skinke (9)
jesper.s
74
27-02-15
100
Kartofler - hvilken slags - flødekartofl (10)
ingelein
75
29-01-15
100
Gule ærter på okse spids (12)
svendgiversen
[61-75] af 2084
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
Tips & Tricks
Madlavning
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 59
#
Dato
Læst
Tip
Fra
1
04-11-21
770
Bland et lille krus alkoholfri Gløgg
Odada
2
02-12-20
681
Er en given mængde kartofler nok
Odada
3
21-06-20
811
BUM! Sådan skræller du et løg
Stouenberg
4
20-02-20
690
De bedste online supermarkeder
DinKurv
5
12-11-18
675
Super nytårsmenu med stor besparelse
Guldbare
6
09-06-18
667
Tilberedning af den perfekte bøf
gastrofun
7
08-06-18
643
Franskbrød som hos bageren
gastrofun
8
15-11-17
835
Brug resten af suppen.
Odada
9
19-09-17
759
Bag Mine specielle sigtebrød med madrest
Odada
10
13-08-17
729
Afkøle madvarer
Troldepige
11
16-04-17
725
Syltetøj for børn
Løvinden
12
25-12-16
744
Fjern piggene fra andestejen
Sandvad261
13
10-10-16
1221
Rullemargarine
Sandvad261
14
23-03-16
694
Forsøg m Kafferistning med mikrobølgeovn
boyelauritzen
15
20-02-16
764
Afkøle madvarer
Troldepige
[1-15] af 876
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 59
Nyheder (UseNet)
dk.kultur.mad+drikke
side :
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
af 859
#
Dato
Spørgsmål
Fra
1666
26-08-08
Inspiration: Opskrift på braiseret oks... (0)
Kasper Bergholt
1667
26-08-08
Nasi Goreng... (1)
Flozzy
1668
25-08-08
stegeplade til pandekager søges ... (12)
MLN
1669
25-08-08
Forslag til rødbedeopskrifter (14)
Martin Larsen
1670
25-08-08
Stempelkande til to eller tre personer (3)
Herbert
1671
25-08-08
Inspiration: Ølmarinerede skaftekotele... (14)
Kasper Bergholt
1672
24-08-08
Mostarda - hvordan? (10)
Jens Bruun
1673
24-08-08
Inspiration: Braiserede andelår med ka... (0)
Kasper Bergholt
1674
23-08-08
Græske frikadeller > lækkert tilbehør ? (3)
Autocadster
1675
23-08-08
Daloon pandeforårsruller i ovn? (10)
Peter Knutsen
1676
22-08-08
Hakket svinelever - hvad kan jeg lave ... (5)
Mikkel Mikkel...
1677
21-08-08
Inspiration: Tire Bouchon, Lyon -- svi... (0)
Kasper Bergholt
1678
21-08-08
frokostret (0)
helle
1679
20-08-08
Ugegryde-finale : Choucroute med krydr... (0)
Kasper Bergholt
1680
20-08-08
Rødvin: Postales Del Fin Del Mundo (3)
Niels Munk
[1666-1680] af 12878
side :
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
af 859
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177552
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408846
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.