/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ubesvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
af 1
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
14-06-24
50
Slibe skærebræt (5)
warrior
2
27-12-23
300
Navn på et bagejern (4)
Thyregod8
3
26-10-23
100
Bakkedal i pakker = rigtigt smør? (10)
ingelein
4
04-08-23
100
Hvor fås grødris i normal størrelse? (40)
JeppeArne
[1-4] af 4
side :
1
af 1
Besvarede spørgsmål
Madlavning
side :
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
af 139
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1666
26-03-04
20
Forkogte risi Danmark. 220 point. (11)
Herbman
1667
25-03-04
100
kageopskrift (8)
grausen
1668
22-03-04
100
mangler opskrift på durumrulle (16)
ekelin
1669
21-03-04
200
Forkogte ris i Danmark? (9)
Herbman
1670
18-03-04
320
Græskarkerneolie (40)
Hondaen
1671
17-03-04
100
Tamarind (4)
calista
1672
15-03-04
200
Colomba (10)
netper
1673
12-03-04
20
Methylenblåt (16)
nuskaninus
1674
12-03-04
200
En god lammeret. (9)
qfha
1675
11-03-04
50
Sovs til hovedret (13)
MSS
1676
10-03-04
100
Champignonsauce (10)
MSS
1677
10-03-04
100
Påskefrokost (24)
ockendon
1678
09-03-04
300
Mexicansk forret??? (9)
Toupie
1679
09-03-04
250
Sønderjysk rugbrød (7)
netper
1680
08-03-04
20
Bechamel sauce - frysning (8)
Hondaen
[1666-1680] af 2084
side :
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
af 139
Tips & Tricks
Madlavning
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
#
Dato
Læst
Tip
Fra
766
12-11-02
1011
Bearnaise
JanneP
767
10-11-02
863
nem håndtering af hvidløg
bente64
768
07-11-02
561
Kinesiske hvidløg
ram2
769
05-11-02
1401
Æggestand.
Zippedyr
770
04-11-02
677
Stegning af and........
grethes
771
01-11-02
582
Kedelige agurker kan rettes op!
mezz
772
01-11-02
829
Æggekogning uden brændte fingre!
mezz
773
01-11-02
706
Skil blommen fra hviden NEMT!
mezz
774
31-10-02
1795
Nem opløsning af gær!!
mezz
775
16-10-02
1750
Flere kartoffelmos-tips
JanneP
776
15-10-02
585
God kartoffelmos
ram2
777
07-10-02
1954
lækre toast af en rest pasta med kødsovs
funck1
778
02-10-02
2108
Lær at spise med pinde :-)
e.p.
779
30-09-02
861
Godt tilbehør til kødretter!
grethes
780
30-09-02
1720
Flot og sundt pift til spaghetti/kødsovs
JanneP
[766-780] af 876
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
Nyheder (UseNet)
dk.kultur.mad+drikke
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 859
#
Dato
Spørgsmål
Fra
1
24-11-11
Poulard eller agerhøne? (5)
Børge Jensen
2
23-11-11
Flæskesteg (6)
Bo M Mogensen
3
23-11-11
Rødkål (3)
moster
4
21-11-11
Sikkert lettere OT, men ikke hel (9)
Hr. X
5
20-11-11
Røget torskerogn (2)
Martin Larsen
6
19-11-11
Stevia (9)
Lars Kongshøj
7
19-11-11
kartoffel-porre suppe (2)
søren brix
8
12-11-11
Popcorn i mikroovn (0)
Hauge
9
12-11-11
Hjælp til amerikansk opskrift (måle (12)
David Schjelde
10
08-11-11
Jamie Oliver stegepande - skod? (25)
Hans Mouridsen
11
08-11-11
Nem,Hurtig,God Madplan! (6)
Peter Nicolay...
12
07-11-11
Røget fasanbryst (2)
Kay-Verner
13
06-11-11
Varm chokolade (2)
Max
14
06-11-11
99% Chokolade (12)
Lars Kongshøj
15
06-11-11
Danmark og Leverpostej! (16)
Peter Nicolay...
[1-15] af 12878
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 859
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177552
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408847
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.