| 
					
							
        
    
        
						
			 | 
			
			
					    
					
        
         
          
         
	
            | Rødkål Fra : moster | 
  Dato :  23-11-11 05:50 |  
  |   
            Min gode opskrift på julens rødkål er forsvundet! så hjælp mig til en ny - gerne forholdsvis enkel. Ifølge min hukommelse har jeg tidligere brugt balsamico og appelsin i opskriften, men har prøvet at google og ikke lige ramt rigtigt. Er der nogne der kan hjælpe?
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Jens Bruun (23-11-2011) 
         
	
            | Kommentar Fra : Jens Bruun | 
  Dato :  23-11-11 14:18 |  
  |   
            moster <hbknudsen@gmail.com> skrev i meddelelsen 
 533703.2892.1322052575599.JavaMail.geo-discussion-forums@yqnf38:
 
 > Min gode opskrift på julens rødkål er forsvundet! så hjælp mig til en
 > ny - gerne forholdsvis enkel. Ifølge min hukommelse har jeg tidligere
 > brugt balsamico og appelsin i opskriften, men har prøvet at google og
 > ikke lige ramt rigtigt. Er der nogne der kan hjælpe?
 
 Jeg snitter kålen groft, bruner den af i andefedt, og koger den i æbleeddike 
 (min balsamico er alt for dyr til, at jeg vil koge rødkål i den). Smager til 
 med riiiigeligt med ribsgele og peber. De sidste 5-10 minutter smider jeg 
 æblestykker i. Kan sagtens suppleres med appelsinsaft og -stykker.
 
 Forberedelsestid: Fem minutter.
 
 -- 
 -Jens B.
 
 D.e.f.f.e.s. 
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           ASKF (25-11-2011) 
         
	
            | Kommentar Fra : ASKF | 
  Dato :  25-11-11 04:30 |  
  |   
            Jens Bruun ytrede sig i <4P6dnVA9M-gBb1HTnZ2dnUVZ8s2dnZ2d@giganews.com>
 med dette: 
 
 >moster <hbknudsen@gmail.com> skrev i meddelelsen 
 >533703.2892.1322052575599.JavaMail.geo-discussion-forums@yqnf38:
 >
 >> Min gode opskrift på julens rødkål er forsvundet! så hjælp mig til en
 >> ny - gerne forholdsvis enkel. Ifølge min hukommelse har jeg tidligere
 >> brugt balsamico og appelsin i opskriften, men har prøvet at google og
 >> ikke lige ramt rigtigt. Er der nogne der kan hjælpe?
 >
 >Jeg snitter kålen groft, bruner den af i andefedt, og koger den i æbleeddike 
 >(min balsamico er alt for dyr til, at jeg vil koge rødkål i den). Smager til 
 >med riiiigeligt med ribsgele og peber. De sidste 5-10 minutter smider jeg 
 >æblestykker i. Kan sagtens suppleres med appelsinsaft og -stykker.
 >
 >Forberedelsestid: Fem minutter.
 
 God opskrift, men prøv at smidde et stykke kanel i væden også (et stykke
 grovt bark, ikke de fine kanelstænger som sælges i supermarkeder).
 
 Hvis du lader det brune af på en pande til det begynder at karamellisere
 behøver du ikke "riiigeligt med ribsgele", da det får en naturlig sødme.
 -- 
 Allan Stig Kiilerich Frederiksen
 "When you try to change a mans paradigm, you must keep in mind that he
 can hear you only through the filter of the paradigm he holds."
 -Myron Tribus
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Max (23-11-2011) 
         
	
            | Kommentar Fra : Max | 
  Dato :  23-11-11 16:26 |  
  |  
 
            Hej moster
 > ikke lige ramt rigtigt. Er der nogne der kan hjælpe?
 Jeg plejer at koge min i Ribena og så tilsætte smag
 efter dagens lune.
 Ellers er her måske en der falder i din smag
 http://arla.dk/opskrifter/rodkal/
-- 
 Mvh
 Max 
            
              |   |   
            
        
 
    
 
					
					 
			 | 
			
				
        
			 |