|
| Kommentar Fra : vith |
Dato : 26-10-23 22:33 |
| | |
| Kommentar Fra : kurt54 |
Dato : 26-10-23 22:38 |
|
Så tror jeg du skal holde dig fra de pakker der ikke står smør på men har grønne planter på -synes nu de forklarer det godt på hjemmeside - klik på den pakning du vil vide mere om
https://bakkedal.info/produkter/
| |
| Kommentar Fra : Leif7 |
Dato : 27-10-23 08:47 |
|
Rent "ko-smør" skal jo være lurmærket, jeg kan ikke lige huske om smør i bakker er det, altså dem i blå og sølv lige som brikkerne.
| |
| Kommentar Fra : kurt54 |
Dato : 27-10-23 09:02 |
|
rigtigt smør skal ikke være lurmærket - og lurmærket er erstattet med lurpak og det mærke bruges også på blandingsprodukter.
| |
| Kommentar Fra : Leif7 |
Dato : 27-10-23 10:39 |
|
Thyregod8
Du har ret ......... du skal hænges som vi sagde engang.
Bakkedals sortiment indbefatter også rigtigt smør som ses i midten her.
https://bakkedal.info/produkter/
Men det produkt har jeg aldrig set de steder hvor jeg handler, de kan vel ikke konkurrere eftersom mælkebønderne har samme afregningspris ............ og danskerne er jo vanemennesker, men jeg har indimellem købt Thiese smør.
Jeg ved ikke om Dagrofa fører det mere, de havde rigtigt smør fra New Zealand som jeg købte for 8-10 år siden, men det smagte lidt trannet selv om det var frisk.
| |
| Kommentar Fra : Leif7 |
Dato : 02-11-23 10:21 |
|
Lurpak var/er jo et eksportmærke, men mon ikke Bakkedal også kan eksporteres når deklarationen passer ?
Jeg skal også ud for at "hamstre", inden for de sidste to år har jeg kun købt ganske få pakker til normalpris.
| |
| Kommentar Fra : ingelein |
Dato : 08-11-23 00:00 |
|
Jeg har læst på Bakkedal varedeklarationerne, og Bakkedal smørbar skulle være det mest smørlignende produkt. Selvfølgelig var der ingen smørpakker i butikken, selvom det var vist i reklamen.
Forleden så jeg en tysk markedsanalyse for smørbart smør i Tyskland og Kærgården fik ikke ret mange points.
Ved en fejl havde jeg nylig køb et bæger smørbart LET. Det var nærmest margarine.
Nu overvejer jeg helt at droppe det smørbare. I stedet for vil jeg tage det ægte smør ud af køleskabet i god tid før det skal bruges og kun i små portioner.
Jeg indrømmer blankt at jeg kun steger i rigtigt smør.
Ingeborg
| |
| Kommentar Fra : Leif7 |
Dato : 08-11-23 07:47 |
|
Jeg var også tidligt ude for at købe Bakkedal smør ....... jeg handler ellers aldrig i pågældende butik.
De havde heller ikke noget
Blandingsprodukterne har været billigere, men den tilsatte olie er blevet dyrere grundet krig og klimaforandringer.
Du kan vel også huske det første plantemargarine der kom i Danmark først i tresserne med navnet Bellis i runde bægre.
Det faldt ikke i god smag hjemme hos os, så vi fortsatte med OMA på brødet, vi fik kun smør om søndagen.
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|