/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ubesvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
af 1
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
14-06-24
50
Slibe skærebræt (5)
warrior
2
27-12-23
300
Navn på et bagejern (4)
Thyregod8
3
26-10-23
100
Bakkedal i pakker = rigtigt smør? (10)
ingelein
4
04-08-23
100
Hvor fås grødris i normal størrelse? (40)
JeppeArne
[1-4] af 4
side :
1
af 1
Besvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
22-08-24
100
Snaps (7)
ebg_888
2
26-07-24
100
Lam (4)
jensviggo
3
13-02-24
100
kartoffelsalat (4)
vic200
4
26-12-23
300
Airfryer. (7)
omahexen
5
22-09-23
100
Bønner. (8)
Leif7
6
07-05-23
200
Klumpede rosiner (4)
Leif7
7
28-02-23
200
Rensetabletter til Espressomaskiner (2)
olarsen
8
02-01-23
200
Sild i glas til frysning? (5)
ingelein
9
16-06-22
40
Skal bage pizza, men hvad skal jeg gøre? (3)
Allan1998
10
23-02-22
100
sildesalat (12)
Sønder
11
05-10-21
100
Aspargessuppe og tarteletter (4)
ingelein
12
01-08-21
100
Pil selv rejer - holdbarhed efter pil (5)
ingelein
13
02-11-20
200
Rullepølse låst. (9)
Mosebaek
14
11-08-20
85
Tapas to go (7)
Rosa12
15
20-01-20
100
3 retters menu. Forret forslag (7)
bodillouise
[1-15] af 2084
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
Tips & Tricks
Madlavning
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
#
Dato
Læst
Tip
Fra
766
12-11-02
1011
Bearnaise
JanneP
767
10-11-02
864
nem håndtering af hvidløg
bente64
768
07-11-02
562
Kinesiske hvidløg
ram2
769
05-11-02
1401
Æggestand.
Zippedyr
770
04-11-02
677
Stegning af and........
grethes
771
01-11-02
582
Kedelige agurker kan rettes op!
mezz
772
01-11-02
829
Æggekogning uden brændte fingre!
mezz
773
01-11-02
706
Skil blommen fra hviden NEMT!
mezz
774
31-10-02
1796
Nem opløsning af gær!!
mezz
775
16-10-02
1750
Flere kartoffelmos-tips
JanneP
776
15-10-02
586
God kartoffelmos
ram2
777
07-10-02
1955
lækre toast af en rest pasta med kødsovs
funck1
778
02-10-02
2108
Lær at spise med pinde :-)
e.p.
779
30-09-02
861
Godt tilbehør til kødretter!
grethes
780
30-09-02
1720
Flot og sundt pift til spaghetti/kødsovs
JanneP
[766-780] af 876
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
Nyheder (UseNet)
dk.kultur.mad+drikke
side :
551
552
553
554
555
556
557
558
559
560
af 859
#
Dato
Spørgsmål
Fra
8311
07-10-03
hval (6)
Morten N. Nie...
8312
07-10-03
Havkat (2)
Jesper
8313
07-10-03
Bresse kylling ? (2)
Bjarne Meland...
8314
07-10-03
Hel and (9)
Lars Pedersen
8315
07-10-03
ideer til brunch (13)
Rikke Mors
8316
06-10-03
1-enkelt (2)
JL
8317
06-10-03
Leverpostej uden lever...? (7)
Mona & Michael
8318
06-10-03
XO cognac? vs. ******* cognac (metaxa) (9)
Thomas Hjort
8319
05-10-03
At lade dampe ? (1)
Jakob Munck
8320
05-10-03
supper (0)
zcully
8321
05-10-03
Hvor finder jeg: Chateau Fourchou Bord... (8)
Svend-Erik Ma...
8322
05-10-03
Opvarmning af coulottte steg ? (2)
Janner
8323
04-10-03
vacuum beholder (2)
Jokum
8324
04-10-03
Gammeldags Fystekage? (4)
Kurt Hansen
8325
04-10-03
HJÆLP til halvfærdig opskrift på desse... (5)
Thomas Hjort
[8311-8325] af 12878
side :
551
552
553
554
555
556
557
558
559
560
af 859
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177552
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408849
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.