|
| Opvarmning af coulottte steg ? Fra : Janner |
Dato : 05-10-03 11:14 |
|
Kan man opvarme det ... Har en masse i rest fra i fradags ... dog skive
skåret ... og det ville jo være lidt mere festligt hvis det kunne lunes uden
blive tørt
Hygge
Jan
| |
kim rasmussen (05-10-2003)
| Kommentar Fra : kim rasmussen |
Dato : 05-10-03 11:51 |
|
hej Jan
Kan du ikke fremtrylle en god rødvinssauce og lægge kødet og heri og lune
det på den måde ,så bliver dit kød ikke tørt.
--
Mvh
Kim Rasmussen
www.leChef.dk
Din køkkenchef på nettet
| |
Inge Marie Hansen (05-10-2003)
| Kommentar Fra : Inge Marie Hansen |
Dato : 05-10-03 14:01 |
|
Hvorfor vil du dog opvarme kødet, det smager dejligt koldt sammen med f.eks.
flødekartofler.
M.v.h.
Inge
"Janner" <ask@me.just> skrev i en meddelelse
news:3f7feef0$0$54798$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Kan man opvarme det ... Har en masse i rest fra i fradags ... dog skive
> skåret ... og det ville jo være lidt mere festligt hvis det kunne lunes
uden
> blive tørt
>
> Hygge
>
> Jan
>
>
| |
|
|