/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ubesvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
af 1
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
14-06-24
50
Slibe skærebræt (5)
warrior
2
27-12-23
300
Navn på et bagejern (4)
Thyregod8
3
26-10-23
100
Bakkedal i pakker = rigtigt smør? (10)
ingelein
4
04-08-23
100
Hvor fås grødris i normal størrelse? (40)
JeppeArne
[1-4] af 4
side :
1
af 1
Besvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
121
01-11-13
300
Asparges gryde. (12)
piaskov
122
17-10-13
50
UHT mælk (3)
mig-selv
123
16-10-13
500
Æggebære med skruelåg (50)
Rustica.dk
124
06-10-13
500
Køb af ny stegegryde. (12)
vedikkealt
125
29-09-13
50
Kan jeg fryse færdig æbleflæsk? (10)
ingelein
126
27-09-13
100
Kan æblesaft til gele fryses? (4)
ingelein
127
20-09-13
50
Et stativ til gelepose? (4)
ingelein
128
11-09-13
100
Emalje- eller plasticskilt til mad (12)
winetaster
129
10-09-13
50
Glykose (18)
Sandvad261
130
08-09-13
100
Karrysalat?? (22)
werter
131
04-09-13
100
Mør kylling? (6)
ruder4
132
02-09-13
67
Kun kujer til aften (17)
svendgiversen
133
20-08-13
40
Hvor køber man frosne foreller? (6)
cristian2
134
17-08-13
500
smuller54 (5)
bentjuul
135
12-08-13
500
Karrysuppe (5)
bentjuul
[121-135] af 2083
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
Tips & Tricks
Madlavning
side :
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
af 59
#
Dato
Læst
Tip
Fra
376
13-03-06
1401
Mørbrad i gorgonzolasauce
Franksp
377
02-03-06
530
Vanilleis m. Nektarinchutney
jangchr
378
02-03-06
914
Orientalsk Oksekød
jangchr
379
28-02-06
3579
Truntes vulkankage (chokolade)
Camillasmoster
380
21-02-06
815
Optimer kødsovsen
vaxen
381
05-02-06
1005
rengøring af termokander.
gmadsen
382
01-02-06
883
Tip(s) til madlavning mv.
CLAN
383
27-01-06
665
Madplan er sparet tid
betina64
384
24-01-06
569
Dansk mad
Balcanard
385
22-01-06
1481
BYENS BEDSTE KÆRNEMÆ.SUPPE
AG112
386
22-01-06
666
Mad opskrifter.
sofus.dk
387
18-01-06
2156
Nemme & spændende kartofler
3773
388
09-01-06
678
opvask
aasenissum
389
03-01-06
601
gåselever
akrolle
390
23-12-05
888
Check før du køber fløde/skummet mælk
sverola
[376-390] af 876
side :
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
af 59
Nyheder (UseNet)
dk.kultur.mad+drikke
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
af 859
#
Dato
Spørgsmål
Fra
811
18-12-09
Velkomstdrink & nytårsaften (2)
MetteM
812
18-12-09
Forret til nytår (4)
sofie@familie...
813
17-12-09
nedkøling af colaer (12)
P.N.
814
17-12-09
Problemer med hjememlavet cammenbert (9)
Charlotte P. ...
815
17-12-09
frokost i århus på lørdag (3)
søren brix
816
17-12-09
HJÆLP Okse fond. (3)
Erik Poulsen
817
17-12-09
Chokolade skåle (0)
818
16-12-09
Tilbehør til confit de canard (3)
Jens Bruun
819
16-12-09
Interview med Mette Helbæk fra Kokkeka... (0)
Kasper Bergholt
820
16-12-09
Black eyes peas/beans - HVOR? (7)
Nana
821
16-12-09
Inspiration: Julerødkål med æble, appe... (1)
Kasper Bergholt
822
14-12-09
Rivejern til ost (3)
Rivejern
823
14-12-09
Sirup (1)
Kim Jensen
824
13-12-09
hvor bred er en lørdagskylling?! (0)
N Dude
825
11-12-09
Kogebog? (2)
[811-825] af 12878
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
af 859
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177484
Tips :
31964
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408396
Brugere :
218884
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.