/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ubesvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
af 1
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
14-06-24
50
Slibe skærebræt (5)
warrior
2
27-12-23
300
Navn på et bagejern (4)
Thyregod8
3
26-10-23
100
Bakkedal i pakker = rigtigt smør? (10)
ingelein
4
04-08-23
100
Hvor fås grødris i normal størrelse? (40)
JeppeArne
[1-4] af 4
side :
1
af 1
Besvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
46
09-12-15
50
Kakao - uden bundfald? (14)
ingelein
47
08-12-15
100
Marcipan -holdbarhed (7)
lham
48
07-12-15
100
Hjemmelavet sylte. (6)
jensviggo
49
27-11-15
100
Køkkenknive (15)
jesper.s
50
20-11-15
100
Får besøg af en vegetar i julen. (20)
bodillouise
51
09-11-15
300
Brasede kartofler (14)
o.v.n.
52
26-10-15
50
Gammel AMO OPSKRIFT melboller (9)
ingelein
53
25-10-15
100
Hvad skete der med Clara Flødeost? (3)
Oldboston
54
19-10-15
50
1795 Original Czech Lager (4)
pepsimax
55
09-10-15
200
Kål (38)
persens
56
18-09-15
50
Naturlig/råddent ? modning af kød/ (15)
mig-selv
57
30-08-15
50
Ækle betingelser for frugtplukkere (26)
ingelein
58
19-08-15
100
Hammerslag 25 år (9)
modersvilje
59
19-08-15
200
Hammerslag 25 År (3)
modersvilje
60
16-08-15
100
Kærlighedsmiddag menu (13)
bodillouise
[46-60] af 2084
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
Tips & Tricks
Madlavning
side :
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
af 59
#
Dato
Læst
Tip
Fra
376
13-03-06
1417
Mørbrad i gorgonzolasauce
Franksp
377
02-03-06
533
Vanilleis m. Nektarinchutney
jangchr
378
02-03-06
918
Orientalsk Oksekød
jangchr
379
28-02-06
3585
Truntes vulkankage (chokolade)
Camillasmoster
380
21-02-06
821
Optimer kødsovsen
vaxen
381
05-02-06
1019
rengøring af termokander.
gmadsen
382
01-02-06
890
Tip(s) til madlavning mv.
CLAN
383
27-01-06
680
Madplan er sparet tid
betina64
384
24-01-06
573
Dansk mad
Balcanard
385
22-01-06
1492
BYENS BEDSTE KÆRNEMÆ.SUPPE
AG112
386
22-01-06
667
Mad opskrifter.
sofus.dk
387
18-01-06
2162
Nemme & spændende kartofler
3773
388
09-01-06
681
opvask
aasenissum
389
03-01-06
615
gåselever
akrolle
390
23-12-05
895
Check før du køber fløde/skummet mælk
sverola
[376-390] af 876
side :
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
af 59
Nyheder (UseNet)
dk.kultur.mad+drikke
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
af 859
#
Dato
Spørgsmål
Fra
811
18-12-09
Velkomstdrink & nytårsaften (2)
MetteM
812
18-12-09
Forret til nytår (4)
sofie@familie...
813
17-12-09
nedkøling af colaer (12)
P.N.
814
17-12-09
Problemer med hjememlavet cammenbert (9)
Charlotte P. ...
815
17-12-09
frokost i århus på lørdag (3)
søren brix
816
17-12-09
HJÆLP Okse fond. (3)
Erik Poulsen
817
17-12-09
Chokolade skåle (0)
818
16-12-09
Tilbehør til confit de canard (3)
Jens Bruun
819
16-12-09
Interview med Mette Helbæk fra Kokkeka... (0)
Kasper Bergholt
820
16-12-09
Black eyes peas/beans - HVOR? (7)
Nana
821
16-12-09
Inspiration: Julerødkål med æble, appe... (1)
Kasper Bergholt
822
14-12-09
Rivejern til ost (3)
Rivejern
823
14-12-09
Sirup (1)
Kim Jensen
824
13-12-09
hvor bred er en lørdagskylling?! (0)
N Dude
825
11-12-09
Kogebog? (2)
[811-825] af 12878
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
af 859
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177514
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408622
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.