/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ubesvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
af 1
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
14-06-24
50
Slibe skærebræt (5)
warrior
2
27-12-23
300
Navn på et bagejern (4)
Thyregod8
3
26-10-23
100
Bakkedal i pakker = rigtigt smør? (10)
ingelein
4
04-08-23
100
Hvor fås grødris i normal størrelse? (40)
JeppeArne
[1-4] af 4
side :
1
af 1
Besvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
22-08-24
100
Snaps (7)
ebg_888
2
26-07-24
100
Lam (4)
jensviggo
3
13-02-24
100
kartoffelsalat (4)
vic200
4
26-12-23
300
Airfryer. (7)
omahexen
5
22-09-23
100
Bønner. (8)
Leif7
6
07-05-23
200
Klumpede rosiner (4)
Leif7
7
28-02-23
200
Rensetabletter til Espressomaskiner (2)
olarsen
8
02-01-23
200
Sild i glas til frysning? (5)
ingelein
9
16-06-22
40
Skal bage pizza, men hvad skal jeg gøre? (3)
Allan1998
10
23-02-22
100
sildesalat (12)
Sønder
11
05-10-21
100
Aspargessuppe og tarteletter (4)
ingelein
12
01-08-21
100
Pil selv rejer - holdbarhed efter pil (5)
ingelein
13
02-11-20
200
Rullepølse låst. (9)
Mosebaek
14
11-08-20
85
Tapas to go (7)
Rosa12
15
20-01-20
100
3 retters menu. Forret forslag (7)
bodillouise
[1-15] af 2084
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
Tips & Tricks
Madlavning
side :
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
af 59
#
Dato
Læst
Tip
Fra
376
13-03-06
1483
Mørbrad i gorgonzolasauce
Franksp
377
02-03-06
547
Vanilleis m. Nektarinchutney
jangchr
378
02-03-06
933
Orientalsk Oksekød
jangchr
379
28-02-06
3628
Truntes vulkankage (chokolade)
Camillasmoster
380
21-02-06
868
Optimer kødsovsen
vaxen
381
05-02-06
1085
rengøring af termokander.
gmadsen
382
01-02-06
937
Tip(s) til madlavning mv.
CLAN
383
27-01-06
735
Madplan er sparet tid
betina64
384
24-01-06
588
Dansk mad
Balcanard
385
22-01-06
1535
BYENS BEDSTE KÆRNEMÆ.SUPPE
AG112
386
22-01-06
682
Mad opskrifter.
sofus.dk
387
18-01-06
2192
Nemme & spændende kartofler
3773
388
09-01-06
696
opvask
aasenissum
389
03-01-06
689
gåselever
akrolle
390
23-12-05
945
Check før du køber fløde/skummet mælk
sverola
[376-390] af 876
side :
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
af 59
Nyheder (UseNet)
dk.kultur.mad+drikke
side :
661
662
663
664
665
666
667
668
669
670
af 859
#
Dato
Spørgsmål
Fra
9976
20-12-02
Røget laks holdbar (1)
Kim
9977
20-12-02
Skal lave andesteg for første gang nog... (2)
Jan
9978
19-12-02
Holbarhed (1)
Bolette Nielsen
9979
19-12-02
Opskrift oksefilet - hvor mange er den... (11)
Heidi
9980
19-12-02
anderledes kartoffelmos til stroganoff... (5)
Søren Brix
9981
19-12-02
tilbehør til kaviar ? (5)
Iggy
9982
19-12-02
paradisæbler (5)
Scorpmoon
9983
19-12-02
Nytårs festmad (0)
Flemming
9984
19-12-02
Emilios spice (bouillon)? (0)
Goofey
9985
19-12-02
Rugbrød i mikroovn fugtigt? (3)
Jakob Munck
9986
18-12-02
Kartoffelsalat (5)
RHR
9987
18-12-02
Morgenkaffe i Århus (6)
Philster
9988
18-12-02
Morgenkaffe i Århus (6)
Philster
9989
18-12-02
Vin holdbarhed (12)
-MartinS.-
9990
18-12-02
Vin holdbarhed (12)
-MartinS.-
[9976-9990] af 12878
side :
661
662
663
664
665
666
667
668
669
670
af 859
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177601
Tips :
31970
Nyheder :
719565
Indlæg :
6409244
Brugere :
218890
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2025 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.