Hej Allan
Super fedt du ønsker at gøre dit pizza-game bedre. Pizza er intet andet end en verdensklasse spise.
Som mit navn formegentligt antyder, så elsker jeg pizza, og nørder utroligt meget heri.
I forhold til dit spørgsmål, så er der en række ting du kan gøre.
Først og fremmest, så kan jeg se at den mel du bruger formegentligt ikke er den optimale mel. Hvis du gerne vil lave de bedste pizzaer, så er mel helt klart det nemmeste sted at opgradere. Personligt er jeg helt vild med pizzamel fra Caputo. Det er top kvalitet, som med garanti vil give dig en meget bedre oplevelse. Caputo har adskillige meltyper indenfor pizzamel. Dem kan du læse mere om her:
https://pizzageek.dk/pizzamel-hvilken-skal-du-vaelge/
Et andet tip der kan hjælpe dig med dine kanter, er højere temperaturer ved bagning. Jeg ved ikke om du bager i en pizzaovn eller i en normal ovn, men jeg går ud fra du bruger en normal.
Her vil jeg råde dig til at skrue så højt op for varmen som muligt. Derudover bør du også sætte din bageplade så højt oppe som den kan komme. Det vil give det bedste resultat.
Endnu bedre vil dog være at anskaffe sig et bagestål. Det hjælper med at opnå endnu højere temperaturer
Jeg håber det kunne hjælpe dig lidt.
Vh.
Pizzanørden