Du kunne jo sprænge rammerne og servere et halvt dusin østers til hver. Det er også gammeldags. Men der var engang da man viste hvad der var naturlig og god mad.
Det værste i dit oplæg er den brune sovs. Mariner kødet i to døgn dækket af rødvin krydret med rigeligt rosenpaprika og med fint hakkede løg (blender) og lidt soyasauce ( den ægte og ikke kulør). Vinen virker som en fremragende kødmørner, så kødet ikke skal steges helt i trevler.
Det kan du bagefter bruge i en god sauce. ( Husk også fløde ). Rødvin er bedst men farver kødet mørkt. Alternativt kan en tør hvidvin med god syre bruges. sukkerbrunede syltede små løg- laves næsten som brune kartofler men skal varmes længe for ikke at være for rå i smagen. er godt tilbehør sammen med passende grøntsag f. eks brocoli.
den gammeldags oksesteg bliver bedst i stegegryde . læg nogle gulerødder og porretoppe ved , sammen med peberkorn, timian og lauerbærblade og en minimal mængde vand. kødet skal braiseres og ikke koges.