/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ubesvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
af 1
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
14-06-24
50
Slibe skærebræt (5)
warrior
2
27-12-23
300
Navn på et bagejern (4)
Thyregod8
3
26-10-23
100
Bakkedal i pakker = rigtigt smør? (10)
ingelein
4
04-08-23
100
Hvor fås grødris i normal størrelse? (40)
JeppeArne
[1-4] af 4
side :
1
af 1
Besvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
61
09-08-15
200
Bagesten af aluminium. (3)
PS.BMW
62
31-07-15
100
Tokai vin (6)
hovsada
63
29-07-15
100
Er vildlaks vilde? (8)
lgs
64
15-07-15
100
Bliver froset fløde til smør i fryser (5)
boyelauritzen
65
10-05-15
50
Kokkenshverdagsmad - erfaringer søges (4)
vivian67
66
05-05-15
35
Kage/slik æske med timer (12)
peggy1
67
05-05-15
200
Snaps på "Kongensknap" (10)
lham
68
01-05-15
100
Gelatinepulver (4)
jesper.s
69
19-04-15
200
spegepølse (19)
modersvilje
70
19-04-15
50
Hævekurv (4)
begga
71
16-04-15
100
Snittemaskine - hvilken (7)
vivian67
72
16-04-15
100
Gulvafløb (5)
winetaster
73
04-04-15
100
Saftig kogt skinke (9)
jesper.s
74
27-02-15
100
Kartofler - hvilken slags - flødekartofl (10)
ingelein
75
29-01-15
100
Gule ærter på okse spids (12)
svendgiversen
[61-75] af 2084
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
Tips & Tricks
Madlavning
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 59
#
Dato
Læst
Tip
Fra
16
11-02-16
687
Spejlæg med et nyt pust
spiren
17
11-10-15
855
MAYONNAISE / REMOULADE
AG112
18
28-06-15
925
Frittata/ æggekage
smuller54
19
10-12-14
629
Økologisk olivenolie direkte fra Spanien
Gyldendahl
20
03-12-14
898
Lækre mandler lige til at snacke
nosunshine5
21
08-10-14
2162
Havregrød, til Eyvind ;)
Troldepige
22
19-08-14
693
Helt friske fisk
Kusk85
23
13-08-14
1536
Ægge top skære
HertzDK
24
25-05-14
866
Forberede spareribs før grilltid
nosunshine5
25
03-04-14
991
Lækkert og nemt Alpebrød
smuller54
26
08-03-14
833
Fastbrændt fedt mm. efter madlavning
Sandvad261
27
09-01-14
1026
Torskerognstid
smuller54
28
08-01-14
1248
Chok Wok
svendgiversen
29
23-12-13
902
Udrulning af marcipan
Sandvad261
30
20-12-13
826
Kranskage
Sandvad261
[16-30] af 876
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 59
Nyheder (UseNet)
dk.kultur.mad+drikke
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
af 859
#
Dato
Spørgsmål
Fra
766
07-01-10
Regeringen forstår det :) (15)
767
07-01-10
Forslag til gruppen (7)
Jens Bruun
768
07-01-10
National Socialisme og madkultur? (2)
Peter Nicolay...
769
07-01-10
Foodprocessor (4)
hellerup
770
06-01-10
Nødder og kærner i kvanta? (4)
Kurt Hansen
771
06-01-10
Hvor køber man pollen og nektar? Lidt ... (4)
Nana
772
06-01-10
Stegte ål med stuvede kartofler (8)
LG
773
06-01-10
Filodej. (2)
hellerup
774
05-01-10
Kalvefond & oksefond -- klassisk og nu (5)
Kasper Bergholt
775
05-01-10
Inspiration: Jomfruhummer med falsk fo... (0)
Kasper Bergholt
776
04-01-10
AeroPress (9)
Niels Jørgen ...
777
04-01-10
Sådan opbevares ost (17)
3140 Abildgaard
778
04-01-10
ADVARSEL : køb aldrig en INDESIT OVN (6)
Bo M. Mogensen
779
03-01-10
Kold spagetti + ? (9)
Michael 'silv...
780
01-01-10
Indisk i Berlin? (8)
Jesper Haaber...
[766-780] af 12878
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
af 859
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177514
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408617
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.