Jeg ved godt der er forskelligt syn på om sparribs skal koges først eller ej. Men jeg gider ikke halvrå eller gennemgrillet spareribs. Så derfor giver jeg dem en tur i gryden først.
På denne måde kan jeg bedre kontrollere at de er som de skal være.
--Dækkes lige af vand i gryden. Tilsæt salt, sukker, koriander.
Man kan efter behag også komme chilli og hakket tomater i væden.
Koges ved medium varme i 60 minutter. Lad dem stå og køle i vandet. Dryp af og så i fryseren i de portioner man nu forventer at bruge.
De er lige til at tage op og tø. Lad dem evn lige dryppe af for væde.
Nogle timer før gril tages de op, så de kan marineres og gennemvædes af marinaden.
Og lige til at marinere og grille når det er tid.
NB gode kraftige svejse handsker med fingre, er gode til at håndtere varme ting ved grillen.
Men køb dem som nye. Og lad den bedre halvdels handsker forblive i værkstedet.