/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ubesvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
af 1
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
14-06-24
50
Slibe skærebræt (5)
warrior
2
27-12-23
300
Navn på et bagejern (4)
Thyregod8
3
26-10-23
100
Bakkedal i pakker = rigtigt smør? (10)
ingelein
4
04-08-23
100
Hvor fås grødris i normal størrelse? (40)
JeppeArne
[1-4] af 4
side :
1
af 1
Besvarede spørgsmål
Madlavning
side :
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
af 139
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1771
22-11-03
400
Erfaringer med dampovn??? (7)
nyfigen
1772
19-11-03
250
christmas pudding ( oversættelse ) (25)
netper
1773
19-11-03
380
Opskrift på hel røget laks??! (18)
nicolehh
1774
14-11-03
400
Majstortillas eller mel til, hvor ? (14)
Rimtas
1775
13-11-03
500
Hvor køber man Oreos? (10)
dortedyg
1776
13-11-03
100
Rådyr-filet (5)
jjn31
1777
13-11-03
100
jule buffet (jule frokost) (4)
mariusn
1778
13-11-03
100
Nytårsaften (2)
smoelfemor
1779
13-11-03
100
Julefrokosterne er over os (6)
smoelfemor
1780
12-11-03
10
Opskrifter på gløg (4)
mlvj
1781
12-11-03
200
Baklawa (oversættelse) (7)
netper
1782
11-11-03
400
Sugarpaste (Oversættelse) (11)
netper
1783
11-11-03
100
Små lette retter (7)
Mallie
1784
09-11-03
200
Julefrokost ? (buffet ) (9)
mariusn
1785
09-11-03
50
opskrift på tunlagkage??? (15)
hojriiskim
[1771-1785] af 2084
side :
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
af 139
Tips & Tricks
Madlavning
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 59
#
Dato
Læst
Tip
Fra
1
04-11-21
789
Bland et lille krus alkoholfri Gløgg
Odada
2
02-12-20
699
Er en given mængde kartofler nok
Odada
3
21-06-20
831
BUM! Sådan skræller du et løg
Stouenberg
4
20-02-20
707
De bedste online supermarkeder
DinKurv
5
12-11-18
693
Super nytårsmenu med stor besparelse
Guldbare
6
09-06-18
685
Tilberedning af den perfekte bøf
gastrofun
7
08-06-18
663
Franskbrød som hos bageren
gastrofun
8
15-11-17
851
Brug resten af suppen.
Odada
9
19-09-17
774
Bag Mine specielle sigtebrød med madrest
Odada
10
13-08-17
748
Afkøle madvarer
Troldepige
11
16-04-17
743
Syltetøj for børn
Løvinden
12
25-12-16
763
Fjern piggene fra andestejen
Sandvad261
13
10-10-16
1242
Rullemargarine
Sandvad261
14
23-03-16
705
Forsøg m Kafferistning med mikrobølgeovn
boyelauritzen
15
20-02-16
778
Afkøle madvarer
Troldepige
[1-15] af 876
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 59
Nyheder (UseNet)
dk.kultur.mad+drikke
side :
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
af 859
#
Dato
Spørgsmål
Fra
1606
21-09-08
Æblekage uden fedt (3)
Trine Kornum ...
1607
21-09-08
Indkøb af wok (16)
Kurt Lund
1608
21-09-08
Pizza - osten øverst eller nederst? (9)
Jan
1609
20-09-08
Afskedsreception for kolleger. (2)
Jørgen Rasmus...
1610
19-09-08
Erfaringer med fåre- og gedemælk i mad... (1)
Linde
1611
18-09-08
Madopskrift på broccholisuppe med reje... (5)
Jesper Haaber...
1612
18-09-08
Inspiration: Andebryst, rødbede, frite... (0)
Kasper Bergholt
1613
17-09-08
Gårsdagens fantastiske aftensmad (2)
Trine Kornum ...
1614
17-09-08
Inspiration -- Ossobuco med kantarelle... (0)
Kasper Bergholt
1615
17-09-08
Kartoffel-tilbehør (1)
helle
1616
16-09-08
varm kartoffelsalat (2)
Kitti Egevang
1617
15-09-08
Kaffe, er der overhovedet forskel i kv... (4)
Jan
1618
14-09-08
Æblemos - med skræl...? (12)
Jakob Griffel
1619
13-09-08
saftpresser/gulerodssaft (9)
erling hansen
1620
13-09-08
Hvilken bouillon er bedst til hvad? (5)
Flozzy
[1606-1620] af 12878
side :
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
af 859
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177558
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408927
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.