/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ubesvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
af 1
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
14-06-24
50
Slibe skærebræt (5)
warrior
2
27-12-23
300
Navn på et bagejern (4)
Thyregod8
3
26-10-23
100
Bakkedal i pakker = rigtigt smør? (10)
ingelein
4
04-08-23
100
Hvor fås grødris i normal størrelse? (40)
JeppeArne
[1-4] af 4
side :
1
af 1
Besvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
22-08-24
100
Snaps (7)
ebg_888
2
26-07-24
100
Lam (4)
jensviggo
3
13-02-24
100
kartoffelsalat (4)
vic200
4
26-12-23
300
Airfryer. (7)
omahexen
5
22-09-23
100
Bønner. (8)
Leif7
6
07-05-23
200
Klumpede rosiner (4)
Leif7
7
28-02-23
200
Rensetabletter til Espressomaskiner (2)
olarsen
8
02-01-23
200
Sild i glas til frysning? (5)
ingelein
9
16-06-22
40
Skal bage pizza, men hvad skal jeg gøre? (3)
Allan1998
10
23-02-22
100
sildesalat (12)
Sønder
11
05-10-21
100
Aspargessuppe og tarteletter (4)
ingelein
12
01-08-21
100
Pil selv rejer - holdbarhed efter pil (5)
ingelein
13
02-11-20
200
Rullepølse låst. (9)
Mosebaek
14
11-08-20
85
Tapas to go (7)
Rosa12
15
20-01-20
100
3 retters menu. Forret forslag (7)
bodillouise
[1-15] af 2084
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
Tips & Tricks
Madlavning
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
#
Dato
Læst
Tip
Fra
766
12-11-02
1011
Bearnaise
JanneP
767
10-11-02
863
nem håndtering af hvidløg
bente64
768
07-11-02
561
Kinesiske hvidløg
ram2
769
05-11-02
1401
Æggestand.
Zippedyr
770
04-11-02
677
Stegning af and........
grethes
771
01-11-02
582
Kedelige agurker kan rettes op!
mezz
772
01-11-02
829
Æggekogning uden brændte fingre!
mezz
773
01-11-02
706
Skil blommen fra hviden NEMT!
mezz
774
31-10-02
1795
Nem opløsning af gær!!
mezz
775
16-10-02
1750
Flere kartoffelmos-tips
JanneP
776
15-10-02
585
God kartoffelmos
ram2
777
07-10-02
1954
lækre toast af en rest pasta med kødsovs
funck1
778
02-10-02
2108
Lær at spise med pinde :-)
e.p.
779
30-09-02
861
Godt tilbehør til kødretter!
grethes
780
30-09-02
1720
Flot og sundt pift til spaghetti/kødsovs
JanneP
[766-780] af 876
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
Nyheder (UseNet)
dk.kultur.mad+drikke
side :
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
af 859
#
Dato
Spørgsmål
Fra
3241
31-12-06
Er I hurtige med et svar ? (2)
Pia Lihme Pet...
3242
31-12-06
Åbning af østers uden at eje en østers... (4)
Peter eller L...
3243
31-12-06
Tykstegsfilet (4)
isteen
3244
30-12-06
Hvilken øl til oksemørbradbøffer? (3)
Lasse Hoelgaard
3245
30-12-06
Hjæææælp, den vil ikke blive stiv trod... (7)
Brian S
3246
30-12-06
Opbevaring af kransekage? (3)
Mogens...
3247
30-12-06
Årets Røv uddelt hvor jord på gulvet (0)
Bo Warming
3248
30-12-06
Fryse Mascarpone?? (0)
Dorthe
3249
30-12-06
selvhævende mel? (1)
Peter eller L...
3250
30-12-06
Marmoreret oksefilet...... (2)
Jas
3251
30-12-06
Fryse eller ikke fryse frisk fisk til ... (5)
Marianne
3252
29-12-06
hvorfor gør hvidløg grønt? (3)
Charlotte P. ...
3253
29-12-06
Enkel dessert til lammekølle.... (3)
Kent
3254
29-12-06
En sovs (4)
Allan Møller
3255
29-12-06
Helstegt oksemørbrad - stegeso eller t... (0)
Marianne
[3241-3255] af 12878
side :
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
af 859
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177552
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408847
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.