"Emilsen" <emilsen@home.invalid> skrev i en meddelelse
news:mn.f0547d6cfd84bb51.52167@home.invalid...
> Emilsen:
>
>> Det sker jævnligt, at der opstår en blå eller grøn farve, når
>> betingelserne er tilstede. Du kan læse meget mere om det her:
>> <
http://whatscookingamerica.net/Q-A/bluegarlic.htm>
>
> Jeg var måske lige kvik nok til at sende.
> Et kort resumé af siden:
>
> Når hvidløg høstes for tidligt og/eller ikke tørres tilstrækkeligt, kan
> farvedannelserne forekomme, hvis hvidløgene anvendes i syrlige omgivelser
> (eddike, vin, surmælksprodukter m.v.) eller hvis der tilsættes alm.
> jodsalt. Joden er synderen, så jodfrit salt (til opvaskemaskiner) bør
> anvendes i denne sammenhæng.
>
>
>> m.v.h. Emil
Tak skal du have, interessant artikel.
Der kan være mange faktorer i tilfældet med min lever postej, måske skulle
jeg give mig og bruge pulver hvidløg næste gang. Måske det er bedre.
Godt nytår
Charlotte
>