/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ubesvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
af 1
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
14-06-24
50
Slibe skærebræt (5)
warrior
2
27-12-23
300
Navn på et bagejern (4)
Thyregod8
3
26-10-23
100
Bakkedal i pakker = rigtigt smør? (10)
ingelein
4
04-08-23
100
Hvor fås grødris i normal størrelse? (40)
JeppeArne
[1-4] af 4
side :
1
af 1
Besvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
106
02-04-14
200
Bage og fryse pizza (3)
Troldepige
107
26-03-14
100
Modne sit eget kød... (6)
axelbjarne
108
18-03-14
100
Tilbehør til pålægskagemand? (7)
Birgitte32
109
08-03-14
100
Røde linser? (8)
taliskoko
110
27-02-14
50
Bacon Explosion ! (11)
timses
111
18-02-14
100
Tilbehør til et par gode bøffer. ? (17)
timses
112
15-02-14
200
Surdej (13)
o.v.n.
113
07-02-14
300
Køkkenmaskine men hvilken? (24)
o.v.n.
114
26-01-14
100
Pasteuriserede æg (5)
jøjø
115
31-12-13
100
husblas klumper i tunmousse (8)
bublebee
116
13-12-13
100
chokolademousse med likør (5)
Sandvad261
117
06-12-13
50
Hvad kan jeg bruge en kamsteg til? (9)
ingelein
118
04-12-13
300
Bedste Gløgg? (3)
supersine669
119
18-11-13
100
Syltede radiser (6)
jesper.s
120
11-11-13
200
Tapas...ideér ??? (12)
timses
[106-120] af 2083
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
Tips & Tricks
Madlavning
side :
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
af 59
#
Dato
Læst
Tip
Fra
376
13-03-06
1401
Mørbrad i gorgonzolasauce
Franksp
377
02-03-06
530
Vanilleis m. Nektarinchutney
jangchr
378
02-03-06
914
Orientalsk Oksekød
jangchr
379
28-02-06
3579
Truntes vulkankage (chokolade)
Camillasmoster
380
21-02-06
815
Optimer kødsovsen
vaxen
381
05-02-06
1005
rengøring af termokander.
gmadsen
382
01-02-06
883
Tip(s) til madlavning mv.
CLAN
383
27-01-06
665
Madplan er sparet tid
betina64
384
24-01-06
569
Dansk mad
Balcanard
385
22-01-06
1481
BYENS BEDSTE KÆRNEMÆ.SUPPE
AG112
386
22-01-06
666
Mad opskrifter.
sofus.dk
387
18-01-06
2156
Nemme & spændende kartofler
3773
388
09-01-06
678
opvask
aasenissum
389
03-01-06
601
gåselever
akrolle
390
23-12-05
888
Check før du køber fløde/skummet mælk
sverola
[376-390] af 876
side :
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
af 59
Nyheder (UseNet)
dk.kultur.mad+drikke
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
af 859
#
Dato
Spørgsmål
Fra
871
09-11-09
Karrysuppe (1)
Margit Jensen
872
09-11-09
OBH Nordica Piano Black knivsliber (8)
T
873
09-11-09
Stegte ål og øl (12)
KC
874
09-11-09
Kalkun (12)
Jan Birk
875
07-11-09
Makin Bacon.. (0)
Allig8or
876
06-11-09
stegetermometer (1)
Margit Jensen
877
04-11-09
Tilbehør til roastbeef (9)
878
04-11-09
Holde maden varm, eller genvarme den? (14)
Morten
879
02-11-09
Opskrift på is (13)
880
02-11-09
citron/melonmarmelade fra Ruths hotel (2)
helle
881
01-11-09
Kalorier fra fibre? (6)
Peter Knutsen
882
01-11-09
Hjemmelavet julesnaps (6)
Steen
883
31-10-09
Kartoffelpilning - sådan! (5)
Marianne
884
31-10-09
Kogte kartofler (0)
Werner
885
30-10-09
Hare. Hvordan? (8)
Martin Bak
[871-885] af 12878
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
af 859
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177484
Tips :
31964
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408399
Brugere :
218885
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.