|
| Pasteuriserede æg Fra : jøjø | Vist : 605 gange 100 point Dato : 26-01-14 12:17 |
|
Jeg har en del pasteuriserede æg, som jeg lige har opdaget er blevet 5 dage for gamle.
Har nogen her erfaringer med, hvor længe pasteuriserede æg er brugbare efter sidste salgsdato?
Kan de mon stadig bruges til en æggekage? - uden at give dårlig mave?
| |
| Kommentar Fra : jøjø |
Dato : 26-01-14 13:18 |
|
Citat Det finder du straks ud af når du åbner dem... |
Er du nu sikker på det?
Når det gælder pasteuriserede æg, er det måske ikke kun lugten, der afgør, om de er for gamle?
| |
| Accepteret svar Fra : lgs | Modtaget 100 point Dato : 26-01-14 15:41 |
|
Pasteuriserede æg - der må vel her være tale om æggeblommer?
Under alle omstændigheder vil opvarmningen til æggekage uskadeliggøre det, du frygter kan give dig dårlig mave, så no problem.
I det hele tager tager alt for mange alt for bogstaveligt sidste salgsdato - prioriter din sunde fornuft over datoen - og i særdeleshed, når det kun drejer sig om sølle 5 dage.
Bon appetit!
| |
| Godkendelse af svar Fra : jøjø |
Dato : 26-01-14 18:07 |
|
Tak for svaret lgs.
Det blev en dejlig æggekage!
- i øvrigt kan jeg anbefale at stege bacon i ovnen.
Det giver meget mindre svineri end på en pande, og baconen bliver fin sprød.
Blot på en plade med bagepapir under og over baconen.
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|