/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ubesvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
af 1
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
22-08-24
100
Snaps (1)
ebg_888
2
14-06-24
50
Slibe skærebræt (5)
warrior
3
27-12-23
300
Navn på et bagejern (4)
Thyregod8
4
26-10-23
100
Bakkedal i pakker = rigtigt smør? (10)
ingelein
5
04-08-23
100
Hvor fås grødris i normal størrelse? (40)
JeppeArne
[1-5] af 5
side :
1
af 1
Besvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
106
02-04-14
200
Bage og fryse pizza (3)
Troldepige
107
26-03-14
100
Modne sit eget kød... (6)
axelbjarne
108
18-03-14
100
Tilbehør til pålægskagemand? (7)
Birgitte32
109
08-03-14
100
Røde linser? (8)
taliskoko
110
27-02-14
50
Bacon Explosion ! (11)
timses
111
18-02-14
100
Tilbehør til et par gode bøffer. ? (17)
timses
112
15-02-14
200
Surdej (13)
o.v.n.
113
07-02-14
300
Køkkenmaskine men hvilken? (24)
o.v.n.
114
26-01-14
100
Pasteuriserede æg (5)
jøjø
115
31-12-13
100
husblas klumper i tunmousse (8)
bublebee
116
13-12-13
100
chokolademousse med likør (5)
Sandvad261
117
06-12-13
50
Hvad kan jeg bruge en kamsteg til? (9)
ingelein
118
04-12-13
300
Bedste Gløgg? (3)
supersine669
119
18-11-13
100
Syltede radiser (6)
jesper.s
120
11-11-13
200
Tapas...ideér ??? (12)
timses
[106-120] af 2083
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
Tips & Tricks
Madlavning
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
#
Dato
Læst
Tip
Fra
766
12-11-02
995
Bearnaise
JanneP
767
10-11-02
830
nem håndtering af hvidløg
bente64
768
07-11-02
558
Kinesiske hvidløg
ram2
769
05-11-02
1385
Æggestand.
Zippedyr
770
04-11-02
675
Stegning af and........
grethes
771
01-11-02
548
Kedelige agurker kan rettes op!
mezz
772
01-11-02
795
Æggekogning uden brændte fingre!
mezz
773
01-11-02
670
Skil blommen fra hviden NEMT!
mezz
774
31-10-02
1761
Nem opløsning af gær!!
mezz
775
16-10-02
1734
Flere kartoffelmos-tips
JanneP
776
15-10-02
581
God kartoffelmos
ram2
777
07-10-02
1922
lækre toast af en rest pasta med kødsovs
funck1
778
02-10-02
2104
Lær at spise med pinde :-)
e.p.
779
30-09-02
858
Godt tilbehør til kødretter!
grethes
780
30-09-02
1712
Flot og sundt pift til spaghetti/kødsovs
JanneP
[766-780] af 876
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
Nyheder (UseNet)
dk.kultur.mad+drikke
side :
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
af 859
#
Dato
Spørgsmål
Fra
451
06-09-10
Kryddersnaps med finsprit? (3)
Svend
452
06-09-10
monster laks (0)
smiley
453
06-09-10
Smelteost (10)
cykelsmeden
454
05-09-10
Syltede bær (0)
Margrete Joha...
455
05-09-10
smelte ost (16)
smiley
456
04-09-10
Esdragon (2)
Aksel
457
03-09-10
Gammel eddike ? (3)
Bjarne K.
458
03-09-10
Saltagurker - køber hvor? (22)
Klaus Andersen
459
02-09-10
Syltede hvidløg (1)
Emil
460
02-09-10
Chilli con carne med chokolade. (1)
Emil
461
02-09-10
Chili Chokoladekage (0)
Emil
462
01-09-10
Chilisovs og i olie (5)
Emil
463
01-09-10
Syltede Chili (21)
Emil
464
01-09-10
Pastinak (11)
Aksel
465
30-08-10
sauce til flæske steg (3)
Bo M. Mogensen
[451-465] af 12878
side :
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
af 859
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177485
Tips :
31964
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408400
Brugere :
218885
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.