/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ubesvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
af 1
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
14-06-24
50
Slibe skærebræt (5)
warrior
2
27-12-23
300
Navn på et bagejern (4)
Thyregod8
3
26-10-23
100
Bakkedal i pakker = rigtigt smør? (10)
ingelein
4
04-08-23
100
Hvor fås grødris i normal størrelse? (40)
JeppeArne
[1-4] af 4
side :
1
af 1
Besvarede spørgsmål
Madlavning
side :
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
af 139
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
271
19-12-11
100
surdej- 2 slags ? (7)
smuller54
272
17-12-11
100
Pølserister... (5)
axelbjarne
273
16-12-11
300
Konfekt (5)
dabj
274
15-12-11
20
Hele rugkærner (9)
persens
275
13-12-11
200
Mandolinjern Italiensk (14)
timses
276
13-12-11
100
Gær (15)
Brommi
277
13-12-11
50
Fryse tvivlsom mad (9)
lham
278
27-11-11
500
Perlebyg opskrifter med mere (13)
o.v.n.
279
20-11-11
300
Frugt og rodfrugt i stave (16)
o.v.n.
280
19-11-11
100
Skært oksekød :~ (10)
granner01
281
18-11-11
100
chokoladekage med havregryn (7)
anjaKanDu
282
15-11-11
50
Cuvette steg smager som lever (18)
snaptil
283
09-11-11
100
Rødkål (15)
pifo
284
08-11-11
400
Afrensning af forkullet fedt på panden (43)
steenfibiger
285
05-11-11
100
Bedste opskrift på culottesteg ? (17)
smuller54
[271-285] af 2082
side :
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
af 139
Tips & Tricks
Madlavning
side :
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
af 59
#
Dato
Læst
Tip
Fra
376
13-03-06
1387
Mørbrad i gorgonzolasauce
Franksp
377
02-03-06
527
Vanilleis m. Nektarinchutney
jangchr
378
02-03-06
911
Orientalsk Oksekød
jangchr
379
28-02-06
3570
Truntes vulkankage (chokolade)
Camillasmoster
380
21-02-06
805
Optimer kødsovsen
vaxen
381
05-02-06
992
rengøring af termokander.
gmadsen
382
01-02-06
876
Tip(s) til madlavning mv.
CLAN
383
27-01-06
655
Madplan er sparet tid
betina64
384
24-01-06
567
Dansk mad
Balcanard
385
22-01-06
1472
BYENS BEDSTE KÆRNEMÆ.SUPPE
AG112
386
22-01-06
663
Mad opskrifter.
sofus.dk
387
18-01-06
2148
Nemme & spændende kartofler
3773
388
09-01-06
677
opvask
aasenissum
389
03-01-06
588
gåselever
akrolle
390
23-12-05
884
Check før du køber fløde/skummet mælk
sverola
[376-390] af 876
side :
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
af 59
Nyheder (UseNet)
dk.kultur.mad+drikke
side :
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
af 859
#
Dato
Spørgsmål
Fra
391
20-10-10
Romanescokål - fascinerende flot frakt... (1)
Herluf Holdt,...
392
19-10-10
Røræg ved lav temperatur (1)
Hauge
393
19-10-10
Kommen /spidskommen (10)
Hauge
394
18-10-10
Restaurantforslag i København søges (4)
Jeppe Vesterg...
395
17-10-10
Den gode gryde til simremad på indukti... (2)
mogens
396
16-10-10
appelsin/choko-kagetvivl (3)
Ralph
397
15-10-10
Sous-vide med CroockPot? (2)
Emil
398
13-10-10
Diverse til barnedåb (1)
Allan Møller
399
11-10-10
Brød til madpakken (2)
Allan Møller
400
11-10-10
Gris og ko ? (2)
Allan Møller
401
11-10-10
Citronsyre (?) til hyldebærsaft. (16)
BK
402
10-10-10
Kitchenaid køkkenmaskine i Bilka (2)
Martin Larsen
403
10-10-10
Dele til køleskab (2)
Bo M. Mogensen
404
10-10-10
wasabi sådan (0)
smiley
405
08-10-10
God opskrift på brød? (9)
Klaus Andersen
[391-405] af 12878
side :
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
af 859
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177459
Tips :
31964
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408191
Brugere :
218881
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.