|
![](/images/profiles/StandardIcons/sweety.jpg) | Kommentar Fra : piaskov ![Fire stjerner](/App_Themes/Normal/images/stars/small/star40.gif) |
Dato : 16-12-11 21:33 |
|
Hejsa.
Ja og ja.
Jeg gjorde det sidste år...ingen problemer.
| |
|
Nej, det afhænger jo i høj grad af hvordan marcipanen har haft det inden den blev frosset ned,
det er med marcipan som med grøntsager, frys dem kun ned én gang...
| |
![](/images/profiles/StandardIcons/snoopy.jpg) | Accepteret svar Fra : svendgiversen ![Tre en halv stjerne](/App_Themes/Normal/images/stars/small/star35.gif) | ![Tre stjerner](/App_Themes/Normal/images/stars/big/star30.gif) Modtaget 310 point Dato : 16-12-11 21:55 |
|
Som dokumentation fandt jeg dette på nettet:
"
Ved dybfrysning er det mandelolien som tager skade. Den udskiller
forskellige indholdsstoffer i forskellige former, og efterlader
mandlen som "et tomt hylster".
Derfor vil en dybfrosset marcipan opleves som du beskrev.
"
Så brug frisk marcipan, her op til Jul...
| |
![](/images/profiles/icons/22907.jpg) | Godkendelse af svar Fra : dabj ![Tre en halv stjerne](/App_Themes/Normal/images/stars/small/star35.gif) |
Dato : 16-12-11 22:27 |
|
Tak for svaret svendgiversen.
Fandt FDB's side med marcipan, og du har ganske ret, så hun må bruge det til kage og købe nyt til konfekt.
| |
|
Tak for det,
og jeg er glad for at man endnu kan blive blive belønnet for at sige sin ærlige mening,
alt for mange her i kandu lefler efterhånden for at tækkes spørgerens slet skjulte dagsorden...
Og hvad opnår de ved det, ud over de mange helt værdiløse points?
| |
![](/App_Themes/Normal/images/Window/Backgrounds/User_Message.gif) | Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|