/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ubesvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
af 1
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
14-06-24
50
Slibe skærebræt (5)
warrior
2
27-12-23
300
Navn på et bagejern (4)
Thyregod8
3
26-10-23
100
Bakkedal i pakker = rigtigt smør? (10)
ingelein
4
04-08-23
100
Hvor fås grødris i normal størrelse? (40)
JeppeArne
[1-4] af 4
side :
1
af 1
Besvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
76
27-01-15
50
Pandekager (9)
jensviggo
77
26-01-15
100
Mikrobølgeovn (5)
helpmeifyoucan
78
16-01-15
141
Vokmad gentaget (14)
svendgiversen
79
17-12-14
30
Svinekam - rigtig tilberedning (12)
ingelein
80
17-12-14
50
Hvordan er menuen ved jeres julefrokost? (20)
ingelein
81
11-12-14
100
Kakao (3)
PS.BMW
82
09-12-14
120
Klejner skal koges i (28)
svendgiversen
83
27-11-14
100
Kedelige og grå mandler (6)
Sandvad261
84
23-11-14
27
Navn på kage? (9)
o.v.n.
85
16-11-14
200
Kapsel kaffemaskine (13)
o.v.n.
86
06-11-14
50
Spejæg (16)
johnnyBP
87
25-10-14
100
Græskartærte bund (22)
o.v.n.
88
24-10-14
200
Hvad må en muslim spise? (28)
vic200
89
09-10-14
500
Til Troldepigen for en god opskrift. (10)
Eyvind
90
27-09-14
200
Den første opskrift? (26)
modersvilje
[76-90] af 2084
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
Tips & Tricks
Madlavning
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
#
Dato
Læst
Tip
Fra
766
12-11-02
1005
Bearnaise
JanneP
767
10-11-02
845
nem håndtering af hvidløg
bente64
768
07-11-02
560
Kinesiske hvidløg
ram2
769
05-11-02
1395
Æggestand.
Zippedyr
770
04-11-02
676
Stegning af and........
grethes
771
01-11-02
564
Kedelige agurker kan rettes op!
mezz
772
01-11-02
811
Æggekogning uden brændte fingre!
mezz
773
01-11-02
688
Skil blommen fra hviden NEMT!
mezz
774
31-10-02
1777
Nem opløsning af gær!!
mezz
775
16-10-02
1744
Flere kartoffelmos-tips
JanneP
776
15-10-02
584
God kartoffelmos
ram2
777
07-10-02
1939
lækre toast af en rest pasta med kødsovs
funck1
778
02-10-02
2106
Lær at spise med pinde :-)
e.p.
779
30-09-02
860
Godt tilbehør til kødretter!
grethes
780
30-09-02
1715
Flot og sundt pift til spaghetti/kødsovs
JanneP
[766-780] af 876
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
Nyheder (UseNet)
dk.kultur.mad+drikke
side :
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
af 859
#
Dato
Spørgsmål
Fra
241
28-02-11
Iberisk skinke (4)
Mogens
242
25-02-11
Siden 1883 (3)
243
25-02-11
Kondenseret mælk - til Dulce de leche ... (14)
Emil
244
22-02-11
off topick : Bananfluer ? (15)
Bo M. Mogensen
245
20-02-11
3 for 129 i SuperBest (3)
Kurt Hansen
246
19-02-11
Holbrooks Worcestershire Sauce (14)
Carsten Stage
247
19-02-11
Zoega's kaffe (0)
248
19-02-11
Zoega's kaffe (2)
Steen
249
15-02-11
Knorr Aromat 1,2 kg (20)
Edmund
250
13-02-11
Fremmed mad. (40)
Aksel
251
13-02-11
metal-ringe (5)
Mutti
252
12-02-11
Madkemi (0)
Hauge
253
09-02-11
Milkshake mix (3)
Steen F.
254
06-02-11
Andouille-pølser i Danmark (8)
Morten Hessel...
255
05-02-11
Karry pølse sovs. (2)
hellerup
[241-255] af 12878
side :
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
af 859
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177514
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408622
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.