/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ubesvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
af 1
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
14-06-24
50
Slibe skærebræt (5)
warrior
2
27-12-23
300
Navn på et bagejern (4)
Thyregod8
3
26-10-23
100
Bakkedal i pakker = rigtigt smør? (10)
ingelein
4
04-08-23
100
Hvor fås grødris i normal størrelse? (40)
JeppeArne
[1-4] af 4
side :
1
af 1
Besvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
46
07-12-15
100
Hjemmelavet sylte. (6)
jensviggo
47
27-11-15
100
Køkkenknive (15)
jesper.s
48
20-11-15
100
Får besøg af en vegetar i julen. (20)
bodillouise
49
09-11-15
300
Brasede kartofler (14)
o.v.n.
50
26-10-15
50
Gammel AMO OPSKRIFT melboller (9)
ingelein
51
25-10-15
100
Hvad skete der med Clara Flødeost? (3)
Oldboston
52
19-10-15
50
1795 Original Czech Lager (4)
pepsimax
53
09-10-15
200
Kål (38)
persens
54
18-09-15
50
Naturlig/råddent ? modning af kød/ (15)
mig-selv
55
30-08-15
50
Ækle betingelser for frugtplukkere (26)
ingelein
56
19-08-15
100
Hammerslag 25 år (9)
modersvilje
57
19-08-15
200
Hammerslag 25 År (3)
modersvilje
58
16-08-15
100
Kærlighedsmiddag menu (13)
bodillouise
59
09-08-15
200
Bagesten af aluminium. (3)
PS.BMW
60
31-07-15
100
Tokai vin (6)
hovsada
[46-60] af 2082
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
Tips & Tricks
Madlavning
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
#
Dato
Læst
Tip
Fra
766
12-11-02
991
Bearnaise
JanneP
767
10-11-02
822
nem håndtering af hvidløg
bente64
768
07-11-02
557
Kinesiske hvidløg
ram2
769
05-11-02
1379
Æggestand.
Zippedyr
770
04-11-02
673
Stegning af and........
grethes
771
01-11-02
534
Kedelige agurker kan rettes op!
mezz
772
01-11-02
781
Æggekogning uden brændte fingre!
mezz
773
01-11-02
656
Skil blommen fra hviden NEMT!
mezz
774
31-10-02
1745
Nem opløsning af gær!!
mezz
775
16-10-02
1730
Flere kartoffelmos-tips
JanneP
776
15-10-02
579
God kartoffelmos
ram2
777
07-10-02
1909
lækre toast af en rest pasta med kødsovs
funck1
778
02-10-02
2101
Lær at spise med pinde :-)
e.p.
779
30-09-02
856
Godt tilbehør til kødretter!
grethes
780
30-09-02
1710
Flot og sundt pift til spaghetti/kødsovs
JanneP
[766-780] af 876
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
Nyheder (UseNet)
dk.kultur.mad+drikke
side :
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
af 859
#
Dato
Spørgsmål
Fra
241
28-02-11
Iberisk skinke (4)
Mogens
242
25-02-11
Siden 1883 (3)
243
25-02-11
Kondenseret mælk - til Dulce de leche ... (14)
Emil
244
22-02-11
off topick : Bananfluer ? (15)
Bo M. Mogensen
245
20-02-11
3 for 129 i SuperBest (3)
Kurt Hansen
246
19-02-11
Holbrooks Worcestershire Sauce (14)
Carsten Stage
247
19-02-11
Zoega's kaffe (0)
248
19-02-11
Zoega's kaffe (2)
Steen
249
15-02-11
Knorr Aromat 1,2 kg (20)
Edmund
250
13-02-11
Fremmed mad. (40)
Aksel
251
13-02-11
metal-ringe (5)
Mutti
252
12-02-11
Madkemi (0)
Hauge
253
09-02-11
Milkshake mix (3)
Steen F.
254
06-02-11
Andouille-pølser i Danmark (8)
Morten Hessel...
255
05-02-11
Karry pølse sovs. (2)
hellerup
[241-255] af 12878
side :
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
af 859
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177459
Tips :
31964
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408195
Brugere :
218881
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.