/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ubesvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
af 1
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
14-06-24
50
Slibe skærebræt (5)
warrior
2
27-12-23
300
Navn på et bagejern (4)
Thyregod8
3
26-10-23
100
Bakkedal i pakker = rigtigt smør? (10)
ingelein
4
04-08-23
100
Hvor fås grødris i normal størrelse? (40)
JeppeArne
[1-4] af 4
side :
1
af 1
Besvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
22-08-24
100
Snaps (7)
ebg_888
2
26-07-24
100
Lam (4)
jensviggo
3
13-02-24
100
kartoffelsalat (4)
vic200
4
26-12-23
300
Airfryer. (7)
omahexen
5
22-09-23
100
Bønner. (8)
Leif7
6
07-05-23
200
Klumpede rosiner (4)
Leif7
7
28-02-23
200
Rensetabletter til Espressomaskiner (2)
olarsen
8
02-01-23
200
Sild i glas til frysning? (5)
ingelein
9
16-06-22
40
Skal bage pizza, men hvad skal jeg gøre? (3)
Allan1998
10
23-02-22
100
sildesalat (12)
Sønder
11
05-10-21
100
Aspargessuppe og tarteletter (4)
ingelein
12
01-08-21
100
Pil selv rejer - holdbarhed efter pil (5)
ingelein
13
02-11-20
200
Rullepølse låst. (9)
Mosebaek
14
11-08-20
85
Tapas to go (7)
Rosa12
15
20-01-20
100
3 retters menu. Forret forslag (7)
bodillouise
[1-15] af 2084
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
Tips & Tricks
Madlavning
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
#
Dato
Læst
Tip
Fra
766
12-11-02
1019
Bearnaise
JanneP
767
10-11-02
874
nem håndtering af hvidløg
bente64
768
07-11-02
568
Kinesiske hvidløg
ram2
769
05-11-02
1412
Æggestand.
Zippedyr
770
04-11-02
685
Stegning af and........
grethes
771
01-11-02
593
Kedelige agurker kan rettes op!
mezz
772
01-11-02
840
Æggekogning uden brændte fingre!
mezz
773
01-11-02
718
Skil blommen fra hviden NEMT!
mezz
774
31-10-02
1808
Nem opløsning af gær!!
mezz
775
16-10-02
1758
Flere kartoffelmos-tips
JanneP
776
15-10-02
592
God kartoffelmos
ram2
777
07-10-02
1964
lækre toast af en rest pasta med kødsovs
funck1
778
02-10-02
2114
Lær at spise med pinde :-)
e.p.
779
30-09-02
869
Godt tilbehør til kødretter!
grethes
780
30-09-02
1726
Flot og sundt pift til spaghetti/kødsovs
JanneP
[766-780] af 876
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
Nyheder (UseNet)
dk.kultur.mad+drikke
side :
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
af 859
#
Dato
Spørgsmål
Fra
1861
06-06-08
Re: Takt og tone med kniv, gaffel og ske (2)
Frank Løkkega...
1862
05-06-08
Suvlakispyd (2)
Kurt Hansen
1863
05-06-08
Takt og tone med kniv, gaffel og ske (22)
Herluf Holdt,...
1864
04-06-08
Taco krydderiblanding (3)
Marianne
1865
04-06-08
Re: brug af stegetermometer ? (0)
Frank Løkkega...
1866
03-06-08
Kartoffelsalat (4)
1867
03-06-08
"verdens bedste koldskål" (20)
Emil
1868
03-06-08
Føj for den lede!! (2)
-= JF =-
1869
03-06-08
Vinegrette opskrift? (2)
Connie Toft
1870
03-06-08
brug af stegetermometer ? (18)
jytte jensen
1871
03-06-08
klaret smør (3)
Jørgen i nr 17
1872
03-06-08
Kikse glas! (2)
Jan Birk
1873
03-06-08
Re: soltørrede tomater i glas.. (0)
Frank Løkkega...
1874
03-06-08
Re: soltørrede tomater i glas.. (0)
Frank Løkkega...
1875
03-06-08
Gamle Chimay Bleu (2)
jakob
[1861-1875] af 12878
side :
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
af 859
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177558
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408926
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.