/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Suvlakispyd
Fra : Kurt Hansen


Dato : 05-06-08 15:17

Jeg har en opskrift til en marinade, som skulle være til græsk suvlaki. Om
den er helt original ved jeg ikke, men god er den:

2 1/2 dl kinesisk soya
4-5 spsk vindruekerneolie (evt. raps) ikke olivenolie
1/2 tsk cauennepeber
2 fed knust hvidløg
2 spsk. frisk ingefær (revet på råkostjern) el. 2 tsk. ingefærkrydderi
4 spsk sesamfrø - evt. ristet.

Kyllingekød, kalkun eller svinekød skæres i tern og ligger i marinaden ca.
6 timer og de stikkes på bambusspyd sammen med skiver af løg og rød eller
grøn peber. Man kan evt. sætte en skive røget medister imellem også.

(Marinaden kan ikke genbruges - men skal smides ud).

God fornøjelse.
--
Venlig hilsen
Kurt Hansen

 
 
Ole (06-06-2008)
Kommentar
Fra : Ole


Dato : 06-06-08 16:45

Kurt Hansen wrote:
> Jeg har en opskrift til en marinade, som skulle være til græsk suvlaki. Om
> den er helt original ved jeg ikke, men god er den:
>
> 2 1/2 dl kinesisk soya
> 4-5 spsk vindruekerneolie (evt. raps) ikke olivenolie
> 1/2 tsk cauennepeber
> 2 fed knust hvidløg
> 2 spsk. frisk ingefær (revet på råkostjern) el. 2 tsk. ingefærkrydderi
> 4 spsk sesamfrø - evt. ristet.
>
> Kyllingekød, kalkun eller svinekød skæres i tern og ligger i marinaden ca.
> 6 timer og de stikkes på bambusspyd sammen med skiver af løg og rød eller
> grøn peber. Man kan evt. sætte en skive røget medister imellem også.
>
> (Marinaden kan ikke genbruges - men skal smides ud).
>
> God fornøjelse.

Skal de også steges ?



Ole Mogensen
--
http://www.politicallyincorrect.me.uk/

Lou (06-06-2008)
Kommentar
Fra : Lou


Dato : 06-06-08 17:25

On Fri, 06 Jun 2008 17:45:22 +0200, Ole wrote:

> Kurt Hansen wrote:
>> Jeg har en opskrift til en marinade, som skulle være til græsk suvlaki. Om
>> den er helt original ved jeg ikke, men god er den:
>>
>> 2 1/2 dl kinesisk soya
>> 4-5 spsk vindruekerneolie (evt. raps) ikke olivenolie
>> 1/2 tsk cauennepeber
>> 2 fed knust hvidløg
>> 2 spsk. frisk ingefær (revet på råkostjern) el. 2 tsk. ingefærkrydderi
>> 4 spsk sesamfrø - evt. ristet.
>>
>> Kyllingekød, kalkun eller svinekød skæres i tern og ligger i marinaden ca.
>> 6 timer og de stikkes på bambusspyd sammen med skiver af løg og rød eller
>> grøn peber. Man kan evt. sætte en skive røget medister imellem også.
>>
>> (Marinaden kan ikke genbruges - men skal smides ud).
>>
>> God fornøjelse.
>
> Skal de også steges ?

Det vil jeg overlade til hver enkelt, men jeg synes de bliver bedst efter
en let grillning

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408925
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste