/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ubesvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
af 1
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
14-06-24
50
Slibe skærebræt (5)
warrior
2
27-12-23
300
Navn på et bagejern (4)
Thyregod8
3
26-10-23
100
Bakkedal i pakker = rigtigt smør? (10)
ingelein
4
04-08-23
100
Hvor fås grødris i normal størrelse? (40)
JeppeArne
[1-4] af 4
side :
1
af 1
Besvarede spørgsmål
Madlavning
side :
131
132
133
134
135
136
137
138
139
af 139
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1996
29-10-02
50
Græskar-kerner! (12)
mango
1997
23-10-02
100
Kogebog (21)
solveig
1998
21-10-02
200
Roti Canai ?? (2)
netper
1999
19-10-02
200
Opskrift med Hvinand (4)
netper
2000
17-10-02
200
Filling (Muffroom): (15)
netper
2001
17-10-02
125
Olivenolie " Gentile " (4)
Tulletine
2002
13-10-02
100
Daube (7)
netper
2003
02-10-02
1
Alle mennesker bruger ikke gaffel og k... (7)
zonker
2004
02-10-02
100
Opskrifter til en bagemaskine (16)
mdo
2005
30-09-02
10
bacon i mikroen / Ram2 (12)
JanneP
2006
27-09-02
150
Englands besøg (8)
Mone
2007
27-09-02
100
scallions (3)
netper
2008
27-09-02
100
Broccoli and Provolone Quiche (6)
netper
2009
27-09-02
200
pie crust (8)
netper
2010
27-09-02
50
heavy cream ??????? (12)
netper
[1996-2010] af 2084
side :
131
132
133
134
135
136
137
138
139
af 139
Tips & Tricks
Madlavning
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
#
Dato
Læst
Tip
Fra
766
12-11-02
1019
Bearnaise
JanneP
767
10-11-02
874
nem håndtering af hvidløg
bente64
768
07-11-02
568
Kinesiske hvidløg
ram2
769
05-11-02
1413
Æggestand.
Zippedyr
770
04-11-02
685
Stegning af and........
grethes
771
01-11-02
593
Kedelige agurker kan rettes op!
mezz
772
01-11-02
840
Æggekogning uden brændte fingre!
mezz
773
01-11-02
718
Skil blommen fra hviden NEMT!
mezz
774
31-10-02
1808
Nem opløsning af gær!!
mezz
775
16-10-02
1758
Flere kartoffelmos-tips
JanneP
776
15-10-02
592
God kartoffelmos
ram2
777
07-10-02
1964
lækre toast af en rest pasta med kødsovs
funck1
778
02-10-02
2114
Lær at spise med pinde :-)
e.p.
779
30-09-02
869
Godt tilbehør til kødretter!
grethes
780
30-09-02
1726
Flot og sundt pift til spaghetti/kødsovs
JanneP
[766-780] af 876
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
Nyheder (UseNet)
dk.kultur.mad+drikke
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 859
#
Dato
Spørgsmål
Fra
1
24-11-11
Poulard eller agerhøne? (5)
Børge Jensen
2
23-11-11
Flæskesteg (6)
Bo M Mogensen
3
23-11-11
Rødkål (3)
moster
4
21-11-11
Sikkert lettere OT, men ikke hel (9)
Hr. X
5
20-11-11
Røget torskerogn (2)
Martin Larsen
6
19-11-11
Stevia (9)
Lars Kongshøj
7
19-11-11
kartoffel-porre suppe (2)
søren brix
8
12-11-11
Popcorn i mikroovn (0)
Hauge
9
12-11-11
Hjælp til amerikansk opskrift (måle (12)
David Schjelde
10
08-11-11
Jamie Oliver stegepande - skod? (25)
Hans Mouridsen
11
08-11-11
Nem,Hurtig,God Madplan! (6)
Peter Nicolay...
12
07-11-11
Røget fasanbryst (2)
Kay-Verner
13
06-11-11
Varm chokolade (2)
Max
14
06-11-11
99% Chokolade (12)
Lars Kongshøj
15
06-11-11
Danmark og Leverpostej! (16)
Peter Nicolay...
[1-15] af 12878
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 859
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177558
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408926
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.