"Orla Pedersen" <o.pedersen.torsted[hos]post.tele.dk.invalid> wrote in
message news:43a87965$0$1826$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
>
> Aragorn Elessar skrev i meddelelsen ...
>
> >Så nu kan julen bare komme!
> >God jul! ;oD
>
>
> Har Du husket at bage frugtkage ?
>
>
> Letlavet og herlig frugtkage
>
> Ingredienser:
> 5 dl mel
> 4 æg
> 2 dl tørret frugt
> 1 tsk salt
> 1 dl farin
> 1½ dl nødder
> 2 l whisky
>
> Fremgangsmåde:
>
> 1. Find en mellemstor skål
> 2. Smag på whiskyen for at forsikre dig om, at den er god. Hæld den gerne
i
> et decilitermål og drik
> 3. Gentag punkt 2
> 4. Tænd for elpiskeren
> 5. Pisk 1 dl smør og 1 tsk sukker sammen
> 6. Tjek at whiskyen stadig er ok ved at drikke en deciliter
> 7. Schluk elpiskeren
> 8. Pluk to høns og schmid disse i skåhlen sammen med den frørrede tugt
Suk..
> 9. Thhænd f..for elpizzkeren igen
> 10. Hvis den frørrede tugt sætter sig fast i schkålen, så grav den fri
> 11. Smag derefer på whiskyen for at være sikker på, at den schtadig er
fffin
> 12...Ssså ..schkal du bruhhhhe 2 ss schalt, eller sssåådan nåed...
> 13. Det er forrestenikke så intes.. intras.. vichktigt
> 14. Tzjeck wiskyen .. hik
> 15. Hak nødder. Og så llidt zåhkker, eller hva faen der er i nnnærhedn
> 16. Schmør ovnen
> 17. Vrid kageformen 220 grader. Glem ikke at *hup* schlukke elpi
zzkeren
> puhhh
> 18. Schmid schkålen ud af vinduet og tjek whiskyen igen
>
> Gå ihhh zæng. Hvem faen ka' alligehhveller li' frugtkahhge
>
> Med ønske om en rigtig glædelig december
>
> Orla
Hej Orla, og i lige måde.
Frugtkage - tjek.
Motorcykelformede julekager - tjek.
Har *du* husket at lave kalkun med whisky???
Kalkun med whisky.
Vigtigt: Læs HELE opskriften grundigt igennem INDEN du begynder. Jeg ved
godt, at det ikke er lige let at læse, men prøv alligevel...
Man køber en kalkun på fem kilo (til seks personer) og en flaske whisky.
Dertil salt, peber, olivenolie og spækstrimler.
Kalkunen belægges med spækstrimler, den snæres, saltes og pebres og
overhældes med lidt olivenolie. Sæt ovnen på 200 grader.Skænk så et glas
whisky og drik en skål til det kommende gode resultat. Læg kalkunen i en
bradepande og skub den ind i ovnen. Skænk to hurtige glas whisky og drik
iigen til det kommende gode resultat.
Indstil termostaten efter 20 minutter på 250 grader, så den får et
ordentligt pulver. Skænk, yderligere tre glas whisky op og drik dem. Efter
en hal tsims tid vænner du fulen og blir ved mæ at hllde øje med stajninngn.
Griw vissskyflaschken å tsa en lill EN.
Eftr ænnu en hal tsims tschid schlændrr du laaaangshomtr hæn til åvnnnn å
vænnnr kaaahaaalkunnn.
PASCH PÅ att du hik brændr hånden på den schkide åvvvn.
Å sschhå tsar vi ænnnu fæææhææm-schyw sjisskkywusser mænns piiihiiipfuglen
schtajer widre iæææn trææhææ tsimer (schhirka - åp i ræwwwen mæ de!)
Huuschk å piss vær tiiihiiinde minut!
Kaaahaan de overhOOOvedt la saj gør schå kryw hæn til åvvvn å prøvv å riwwwe
kaahhhallkunnn UD!.
Tsa så ænnnnu en schlllurrrk og prøvvv nåkkkkngang å få kræææet UD!
Samml så den satansforbanddde piiihhhiipfuuul op fra døøøhøøørkn og smid den
påå et faahhad.
PASCH på a du ikkk gliiiiiiiiiiiiiiiiiderr på det skidefedtede køøøøkngål!
Kann du ikkkk uuundddgå de, schå prøvvv igen åååopppogssccchtå ...
dengikscchkuikkk tihihihaihi schku åssspissslimajet.
Tag en lur.
Spis næste dag kalkunen kold med mayonnaise og aspirin.
Velbekomme!
Venlig hilsen
Aragorn_DK *<|
--
=================
www.welles.dk
www.bmwmc.dk
www.furnituretiger.dk
=================