/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ubesvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
af 1
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
14-06-24
50
Slibe skærebræt (5)
warrior
2
27-12-23
300
Navn på et bagejern (4)
Thyregod8
3
26-10-23
100
Bakkedal i pakker = rigtigt smør? (10)
ingelein
4
04-08-23
100
Hvor fås grødris i normal størrelse? (40)
JeppeArne
[1-4] af 4
side :
1
af 1
Besvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
22-08-24
100
Snaps (7)
ebg_888
2
26-07-24
100
Lam (4)
jensviggo
3
13-02-24
100
kartoffelsalat (4)
vic200
4
26-12-23
300
Airfryer. (7)
omahexen
5
22-09-23
100
Bønner. (8)
Leif7
6
07-05-23
200
Klumpede rosiner (4)
Leif7
7
28-02-23
200
Rensetabletter til Espressomaskiner (2)
olarsen
8
02-01-23
200
Sild i glas til frysning? (5)
ingelein
9
16-06-22
40
Skal bage pizza, men hvad skal jeg gøre? (3)
Allan1998
10
23-02-22
100
sildesalat (12)
Sønder
11
05-10-21
100
Aspargessuppe og tarteletter (4)
ingelein
12
01-08-21
100
Pil selv rejer - holdbarhed efter pil (5)
ingelein
13
02-11-20
200
Rullepølse låst. (9)
Mosebaek
14
11-08-20
85
Tapas to go (7)
Rosa12
15
20-01-20
100
3 retters menu. Forret forslag (7)
bodillouise
[1-15] af 2084
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
Tips & Tricks
Madlavning
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
#
Dato
Læst
Tip
Fra
766
12-11-02
1172
Bearnaise
JanneP
767
10-11-02
1057
nem håndtering af hvidløg
bente64
768
07-11-02
659
Kinesiske hvidløg
ram2
769
05-11-02
1557
Æggestand.
Zippedyr
770
04-11-02
765
Stegning af and........
grethes
771
01-11-02
794
Kedelige agurker kan rettes op!
mezz
772
01-11-02
1026
Æggekogning uden brændte fingre!
mezz
773
01-11-02
910
Skil blommen fra hviden NEMT!
mezz
774
31-10-02
1996
Nem opløsning af gær!!
mezz
775
16-10-02
1909
Flere kartoffelmos-tips
JanneP
776
15-10-02
691
God kartoffelmos
ram2
777
07-10-02
2136
lækre toast af en rest pasta med kødsovs
funck1
778
02-10-02
2204
Lær at spise med pinde :-)
e.p.
779
30-09-02
960
Godt tilbehør til kødretter!
grethes
780
30-09-02
1807
Flot og sundt pift til spaghetti/kødsovs
JanneP
[766-780] af 876
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
Nyheder (UseNet)
dk.kultur.mad+drikke
side :
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
af 859
#
Dato
Spørgsmål
Fra
1591
27-09-08
Strømforbrug ved madlavning (0)
Hauge
1592
27-09-08
spise Galdeblæren (3)
paladsrevolut...
1593
26-09-08
Køkkenmaskine (4)
Betona
1594
25-09-08
Smagenote -- hvid Saint-Joseph, Lieu-D... (7)
Kasper
1595
25-09-08
Lagkage med meget "gule" bunde (1)
Sus@nne
1596
25-09-08
snebolde (3)
Birgitte Semb...
1597
25-09-08
tarteletter (7)
Kitti Egevang
1598
25-09-08
madkasse (2)
Steffen
1599
23-09-08
God rødvin fra Australien/NZ (16)
rt
1600
22-09-08
Hvordan laver jeg et fint chili pulver ? (6)
1601
22-09-08
Engelsk morgenmad (3)
SB
1602
22-09-08
Hvor går i hen ? (5)
jytte jensen
1603
21-09-08
Pigefrokost/aftensmad - forslag til bu... (14)
Flinkesen
1604
21-09-08
Knoldselleri – køb ikke efter størrels... (1)
Emil
1605
21-09-08
Inspiration -- selleriburger med kanta... (0)
Kasper Bergholt
[1591-1605] af 12878
side :
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
af 859
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177669
Tips :
31970
Nyheder :
719565
Indlæg :
6409740
Brugere :
218896
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2025 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.