/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ubesvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
af 1
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
14-06-24
50
Slibe skærebræt (5)
warrior
2
27-12-23
300
Navn på et bagejern (4)
Thyregod8
3
26-10-23
100
Bakkedal i pakker = rigtigt smør? (10)
ingelein
4
04-08-23
100
Hvor fås grødris i normal størrelse? (40)
JeppeArne
[1-4] af 4
side :
1
af 1
Besvarede spørgsmål
Madlavning
side :
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
af 139
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
391
16-01-11
50
Skal ovnen stå åben? (52)
bjarnefilm
392
16-01-11
100
Sous-vide, vakuum og langtidsopvarmning (8)
vagnr
393
13-01-11
300
Tyk glasur (17)
karenD
394
12-01-11
20
Friture Chili Cheese Top (3)
Molle7100
395
12-01-11
20
Gæstemiddag (4)
susheks
396
09-01-11
100
Hvedebrød, røremaskine (20)
lacra
397
06-01-11
74
Ale No 16 (15)
svendgiversen
398
03-01-11
100
Ugens udfordring. (17)
piaskov
399
26-12-10
95
Helstegt mørbrad (20)
Grimstrup
400
26-12-10
200
LANGTIDS EFTERHÆVNING? (16)
AG112
401
23-12-10
100
Den gode gamle andesteg (5)
Sandvad261
402
21-12-10
200
Klejneopskrift (4)
jøjø
403
20-12-10
50
Kærenemælksfromage (6)
lham
404
19-12-10
50
Eksotisk kød (11)
jesper.s
405
18-12-10
50
Gode småkager ? (25)
smuller54
[391-405] af 2084
side :
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
af 139
Tips & Tricks
Madlavning
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 59
#
Dato
Læst
Tip
Fra
76
26-10-11
1236
Rullemagarine
Sandvad261
77
26-10-11
1132
Makroner
Sandvad261
78
26-10-11
900
Kransekagemasse
Sandvad261
79
20-10-11
1491
Ensom kotelet - hvad gør man ?
smuller54
80
10-10-11
826
genial opfindelse
smuller54
81
25-09-11
3187
Banan-marmelade
Ysseven
82
24-09-11
1853
Afskælling & Filetering af sild
eklarsen
83
24-09-11
1648
Åbne vin uden proptrækker
pifo
84
24-09-11
1778
Snapsetid
pifo
85
20-09-11
1109
Andebryst med rødbedestave mv.
smuller54
86
15-09-11
717
Uhm, en anbefaling
smuller54
87
07-08-11
981
Grilhandsker/svejsehandsker
nosunshine5
88
04-08-11
850
Fiskepakker
smuller54
89
31-07-11
1067
Hvordan du nemt piller et nykogt æg.
famgormsen
90
29-07-11
794
Desserter - masser af lækre opskrifter
pifo
[76-90] af 876
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 59
Nyheder (UseNet)
dk.kultur.mad+drikke
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
af 859
#
Dato
Spørgsmål
Fra
811
18-12-09
Velkomstdrink & nytårsaften (2)
MetteM
812
18-12-09
Forret til nytår (4)
sofie@familie...
813
17-12-09
nedkøling af colaer (12)
P.N.
814
17-12-09
Problemer med hjememlavet cammenbert (9)
Charlotte P. ...
815
17-12-09
frokost i århus på lørdag (3)
søren brix
816
17-12-09
HJÆLP Okse fond. (3)
Erik Poulsen
817
17-12-09
Chokolade skåle (0)
818
16-12-09
Tilbehør til confit de canard (3)
Jens Bruun
819
16-12-09
Interview med Mette Helbæk fra Kokkeka... (0)
Kasper Bergholt
820
16-12-09
Black eyes peas/beans - HVOR? (7)
Nana
821
16-12-09
Inspiration: Julerødkål med æble, appe... (1)
Kasper Bergholt
822
14-12-09
Rivejern til ost (3)
Rivejern
823
14-12-09
Sirup (1)
Kim Jensen
824
13-12-09
hvor bred er en lørdagskylling?! (0)
N Dude
825
11-12-09
Kogebog? (2)
[811-825] af 12878
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
af 859
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177514
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408622
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.