/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ubesvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
af 1
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
22-08-24
100
Snaps (1)
ebg_888
2
14-06-24
50
Slibe skærebræt (5)
warrior
3
27-12-23
300
Navn på et bagejern (4)
Thyregod8
4
26-10-23
100
Bakkedal i pakker = rigtigt smør? (10)
ingelein
5
04-08-23
100
Hvor fås grødris i normal størrelse? (40)
JeppeArne
[1-5] af 5
side :
1
af 1
Besvarede spørgsmål
Madlavning
side :
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
af 139
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
391
16-01-11
100
Sous-vide, vakuum og langtidsopvarmning (8)
vagnr
392
13-01-11
300
Tyk glasur (17)
karenD
393
12-01-11
20
Friture Chili Cheese Top (3)
Molle7100
394
12-01-11
20
Gæstemiddag (4)
susheks
395
09-01-11
100
Hvedebrød, røremaskine (20)
lacra
396
06-01-11
74
Ale No 16 (15)
svendgiversen
397
03-01-11
100
Ugens udfordring. (17)
piaskov
398
26-12-10
95
Helstegt mørbrad (20)
Grimstrup
399
26-12-10
200
LANGTIDS EFTERHÆVNING? (16)
AG112
400
23-12-10
100
Den gode gamle andesteg (5)
Sandvad261
401
21-12-10
200
Klejneopskrift (4)
jøjø
402
20-12-10
50
Kærenemælksfromage (6)
lham
403
19-12-10
50
Eksotisk kød (11)
jesper.s
404
18-12-10
50
Gode småkager ? (25)
smuller54
405
18-12-10
300
Stegetermometer (10)
Christa.N
[391-405] af 2083
side :
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
af 139
Tips & Tricks
Madlavning
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
#
Dato
Læst
Tip
Fra
766
12-11-02
995
Bearnaise
JanneP
767
10-11-02
830
nem håndtering af hvidløg
bente64
768
07-11-02
558
Kinesiske hvidløg
ram2
769
05-11-02
1385
Æggestand.
Zippedyr
770
04-11-02
675
Stegning af and........
grethes
771
01-11-02
548
Kedelige agurker kan rettes op!
mezz
772
01-11-02
795
Æggekogning uden brændte fingre!
mezz
773
01-11-02
670
Skil blommen fra hviden NEMT!
mezz
774
31-10-02
1761
Nem opløsning af gær!!
mezz
775
16-10-02
1734
Flere kartoffelmos-tips
JanneP
776
15-10-02
581
God kartoffelmos
ram2
777
07-10-02
1922
lækre toast af en rest pasta med kødsovs
funck1
778
02-10-02
2104
Lær at spise med pinde :-)
e.p.
779
30-09-02
858
Godt tilbehør til kødretter!
grethes
780
30-09-02
1712
Flot og sundt pift til spaghetti/kødsovs
JanneP
[766-780] af 876
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
Nyheder (UseNet)
dk.kultur.mad+drikke
side :
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
af 859
#
Dato
Spørgsmål
Fra
166
04-05-11
Smørrebrødspapir igen-igen EFTERLYSNING (21)
Heidi, Mivers...
167
04-05-11
Salt er sundt ? (21)
;o)-max-
168
03-05-11
"svejse" fryse poser (0)
Bo M Mogensen
169
03-05-11
hakke bøffer (3)
taarnborgvej@...
170
01-05-11
Ramsløg og hvidløg og noget (4)
Jens Bruun
171
30-04-11
Erfaring med mikrofiber klude som "kar... (1)
Ditte
172
29-04-11
Jernpande afgiver smag (2)
Martin Bak
173
28-04-11
pølser og penge (regnvejrsdag) (4)
;o)-max-
174
27-04-11
Omkring kinesisk mandolinjern (2)
Max
175
27-04-11
Sensorisk kogebog med fisk i fokus (5)
Henrik
176
26-04-11
Gaspakket kød fra Coop (7)
Henrik
177
25-04-11
Elkedel der ikke bliver utæt (8)
Martin Larsen
178
24-04-11
Birkes (5)
179
24-04-11
Smørrebrødspapir i ark? (11)
Heidi, Mivers...
180
24-04-11
Hvilken kaffe kværn? (10)
Peter Jensen
[166-180] af 12878
side :
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
af 859
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177485
Tips :
31964
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408400
Brugere :
218885
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.