/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ubesvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
af 1
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
14-06-24
50
Slibe skærebræt (5)
warrior
2
27-12-23
300
Navn på et bagejern (4)
Thyregod8
3
26-10-23
100
Bakkedal i pakker = rigtigt smør? (10)
ingelein
4
04-08-23
100
Hvor fås grødris i normal størrelse? (40)
JeppeArne
[1-4] af 4
side :
1
af 1
Besvarede spørgsmål
Madlavning
side :
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
af 139
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
316
31-07-11
100
Glykæmisk index (9)
pifo
317
30-07-11
50
65 grader i 8 timer (9)
winetaster
318
29-07-11
200
Maizena det samme som majs mel? (7)
supersine669
319
26-07-11
100
Vegetarmad. (10)
piaskov
320
25-07-11
100
Blommer (14)
pifo
321
25-07-11
100
Pickles (7)
pifo
322
23-07-11
200
Bernaisesauce (11)
ebg_888
323
23-07-11
500
Bouillabaisse ?? (4)
bluesky
324
22-07-11
50
Chokolade figurer (6)
Dipsey
325
18-07-11
100
Grønne kartofler (24)
o.v.n.
326
13-07-11
50
kød og grønt fars- bakterier? (2)
jobestar
327
13-07-11
50
Rejer i Alanya Tyrkiet (4)
jesper.s
328
07-07-11
200
spisested i aarhus (9)
trimare46
329
02-07-11
50
Mildne hvidløg (4)
winetaster
330
01-07-11
50
hakket skinkekød- frikadeller? (19)
jobestar
[316-330] af 2083
side :
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
af 139
Tips & Tricks
Madlavning
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
#
Dato
Læst
Tip
Fra
766
12-11-02
995
Bearnaise
JanneP
767
10-11-02
830
nem håndtering af hvidløg
bente64
768
07-11-02
558
Kinesiske hvidløg
ram2
769
05-11-02
1385
Æggestand.
Zippedyr
770
04-11-02
675
Stegning af and........
grethes
771
01-11-02
548
Kedelige agurker kan rettes op!
mezz
772
01-11-02
795
Æggekogning uden brændte fingre!
mezz
773
01-11-02
670
Skil blommen fra hviden NEMT!
mezz
774
31-10-02
1761
Nem opløsning af gær!!
mezz
775
16-10-02
1734
Flere kartoffelmos-tips
JanneP
776
15-10-02
581
God kartoffelmos
ram2
777
07-10-02
1922
lækre toast af en rest pasta med kødsovs
funck1
778
02-10-02
2104
Lær at spise med pinde :-)
e.p.
779
30-09-02
858
Godt tilbehør til kødretter!
grethes
780
30-09-02
1712
Flot og sundt pift til spaghetti/kødsovs
JanneP
[766-780] af 876
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
Nyheder (UseNet)
dk.kultur.mad+drikke
side :
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
af 859
#
Dato
Spørgsmål
Fra
286
31-12-10
Ny knivblok/knivsæt (36)
Søren Bøgh Ni...
287
31-12-10
Røget lakseside (5)
Pernille Højg...
288
30-12-10
rense jomfruhummerhaler før tilberedni... (2)
Jakob
289
30-12-10
Kan sødmælk tåle at være frosset (28)
Andreas Mølle...
290
29-12-10
hvor stor en oksefilet skal vi bruge? (2)
Anders T. Nie...
291
29-12-10
Årets nytårsmenu? (16)
Jeppe Vesterg...
292
29-12-10
tiramisu haster (15)
Ralph
293
29-12-10
køkkenmaskiner, hvorfor vælge den ene ... (15)
294
28-12-10
God opskrift på Blåmuslinger som forre... (9)
Brian Vesterg...
295
28-12-10
Køkkenmaskinen Kitchen aid (4)
John
296
28-12-10
Kitchen aid (0)
John
297
27-12-10
rugbrødsopskrift? (2)
padre
298
27-12-10
Re: Mangler et par harer og kaniner (1)
Frank Løkkeg...
299
27-12-10
Svenske Hotdogs (3)
Grisen Pigson
300
27-12-10
Stegte Flæske-Basser (0)
Grisen Pigson
[286-300] af 12878
side :
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
af 859
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177484
Tips :
31964
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408396
Brugere :
218884
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.