/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ubesvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
af 1
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
14-06-24
50
Slibe skærebræt (5)
warrior
2
27-12-23
300
Navn på et bagejern (4)
Thyregod8
3
26-10-23
100
Bakkedal i pakker = rigtigt smør? (10)
ingelein
4
04-08-23
100
Hvor fås grødris i normal størrelse? (40)
JeppeArne
[1-4] af 4
side :
1
af 1
Besvarede spørgsmål
Madlavning
side :
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
af 139
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
196
30-11-12
300
Karrysalat. (16)
piaskov
197
26-11-12
50
Sprøjtepose til vaniljekranse - hvilken? (38)
ingelein
198
24-11-12
100
Syrnet fløde med æbler til sild (5)
Grimstrup
199
18-11-12
74
Oesters skaller (20)
svendgiversen
200
17-11-12
75
Suppe blande forbud (16)
svendgiversen
201
16-11-12
200
Kop og kande. (4)
piaskov
202
15-11-12
90
aparges suppe fra grunden (14)
svendgiversen
203
09-11-12
500
Småkager (24)
anva
204
08-11-12
100
Oksetælle? (4)
vagnr
205
04-11-12
200
Flavor Stone pander/gryder (7)
sonjor
206
02-11-12
100
Kan man selv knuse stjerneanis ? (6)
bennymanden
207
26-10-12
50
Gelé - Hvad bliver det i liter???? (13)
ingelein
208
17-10-12
100
Butik i Kbh, der sælger kaffebønner (8)
Birgitte32
209
16-10-12
100
Vandbakkelse. (10)
piaskov
210
05-10-12
50
Kakao (9)
mig-selv
[196-210] af 2084
side :
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
af 139
Tips & Tricks
Madlavning
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
#
Dato
Læst
Tip
Fra
766
12-11-02
1005
Bearnaise
JanneP
767
10-11-02
845
nem håndtering af hvidløg
bente64
768
07-11-02
560
Kinesiske hvidløg
ram2
769
05-11-02
1395
Æggestand.
Zippedyr
770
04-11-02
676
Stegning af and........
grethes
771
01-11-02
564
Kedelige agurker kan rettes op!
mezz
772
01-11-02
811
Æggekogning uden brændte fingre!
mezz
773
01-11-02
688
Skil blommen fra hviden NEMT!
mezz
774
31-10-02
1777
Nem opløsning af gær!!
mezz
775
16-10-02
1744
Flere kartoffelmos-tips
JanneP
776
15-10-02
584
God kartoffelmos
ram2
777
07-10-02
1939
lækre toast af en rest pasta med kødsovs
funck1
778
02-10-02
2106
Lær at spise med pinde :-)
e.p.
779
30-09-02
860
Godt tilbehør til kødretter!
grethes
780
30-09-02
1715
Flot og sundt pift til spaghetti/kødsovs
JanneP
[766-780] af 876
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
Nyheder (UseNet)
dk.kultur.mad+drikke
side :
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
af 859
#
Dato
Spørgsmål
Fra
166
04-05-11
Smørrebrødspapir igen-igen EFTERLYSNING (21)
Heidi, Mivers...
167
04-05-11
Salt er sundt ? (21)
;o)-max-
168
03-05-11
"svejse" fryse poser (0)
Bo M Mogensen
169
03-05-11
hakke bøffer (3)
taarnborgvej@...
170
01-05-11
Ramsløg og hvidløg og noget (4)
Jens Bruun
171
30-04-11
Erfaring med mikrofiber klude som "kar... (1)
Ditte
172
29-04-11
Jernpande afgiver smag (2)
Martin Bak
173
28-04-11
pølser og penge (regnvejrsdag) (4)
;o)-max-
174
27-04-11
Omkring kinesisk mandolinjern (2)
Max
175
27-04-11
Sensorisk kogebog med fisk i fokus (5)
Henrik
176
26-04-11
Gaspakket kød fra Coop (7)
Henrik
177
25-04-11
Elkedel der ikke bliver utæt (8)
Martin Larsen
178
24-04-11
Birkes (5)
179
24-04-11
Smørrebrødspapir i ark? (11)
Heidi, Mivers...
180
24-04-11
Hvilken kaffe kværn? (10)
Peter Jensen
[166-180] af 12878
side :
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
af 859
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177514
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408622
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.