/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ubesvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
af 1
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
22-08-24
100
Snaps (3)
ebg_888
2
14-06-24
50
Slibe skærebræt (5)
warrior
3
27-12-23
300
Navn på et bagejern (4)
Thyregod8
4
26-10-23
100
Bakkedal i pakker = rigtigt smør? (10)
ingelein
5
04-08-23
100
Hvor fås grødris i normal størrelse? (40)
JeppeArne
[1-5] af 5
side :
1
af 1
Besvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
26-07-24
100
Lam (4)
jensviggo
2
13-02-24
100
kartoffelsalat (4)
vic200
3
26-12-23
300
Airfryer. (7)
omahexen
4
22-09-23
100
Bønner. (8)
Leif7
5
07-05-23
200
Klumpede rosiner (4)
Leif7
6
28-02-23
200
Rensetabletter til Espressomaskiner (2)
olarsen
7
02-01-23
200
Sild i glas til frysning? (5)
ingelein
8
16-06-22
40
Skal bage pizza, men hvad skal jeg gøre? (3)
Allan1998
9
23-02-22
100
sildesalat (12)
Sønder
10
05-10-21
100
Aspargessuppe og tarteletter (4)
ingelein
11
01-08-21
100
Pil selv rejer - holdbarhed efter pil (5)
ingelein
12
02-11-20
200
Rullepølse låst. (9)
Mosebaek
13
11-08-20
85
Tapas to go (7)
Rosa12
14
20-01-20
100
3 retters menu. Forret forslag (7)
bodillouise
15
07-11-19
40
Trangia (4)
MatJørgensen
[1-15] af 2083
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
Tips & Tricks
Madlavning
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
#
Dato
Læst
Tip
Fra
766
12-11-02
995
Bearnaise
JanneP
767
10-11-02
830
nem håndtering af hvidløg
bente64
768
07-11-02
558
Kinesiske hvidløg
ram2
769
05-11-02
1385
Æggestand.
Zippedyr
770
04-11-02
675
Stegning af and........
grethes
771
01-11-02
548
Kedelige agurker kan rettes op!
mezz
772
01-11-02
795
Æggekogning uden brændte fingre!
mezz
773
01-11-02
670
Skil blommen fra hviden NEMT!
mezz
774
31-10-02
1761
Nem opløsning af gær!!
mezz
775
16-10-02
1734
Flere kartoffelmos-tips
JanneP
776
15-10-02
581
God kartoffelmos
ram2
777
07-10-02
1922
lækre toast af en rest pasta med kødsovs
funck1
778
02-10-02
2104
Lær at spise med pinde :-)
e.p.
779
30-09-02
858
Godt tilbehør til kødretter!
grethes
780
30-09-02
1712
Flot og sundt pift til spaghetti/kødsovs
JanneP
[766-780] af 876
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
Nyheder (UseNet)
dk.kultur.mad+drikke
side :
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
af 859
#
Dato
Spørgsmål
Fra
376
04-11-10
Kartoffelmos bomber (0)
Ditte/Simba
377
02-11-10
rødvinsmarineret flanksteak (11)
Ditte/Simba
378
02-11-10
Holde mad varm (6)
Ralph
379
30-10-10
Snart Jul: FLÆSKESTEG eller ANDESTEG? (15)
At Æde er Fedt
380
29-10-10
KB Nisseøl - Hvidtøl (12)
Jens Olsen
381
29-10-10
Øl til and? (10)
Steffen
382
28-10-10
Rørvig salat. (2)
hellerup
383
28-10-10
tør flæske steg kan den redes ? (9)
Bo M. Mogensen
384
28-10-10
minut polenta (9)
helle
385
25-10-10
Raw food - kan det nedfryses ? (5)
Per
386
25-10-10
er det her et godt køb ? (køkkenmaski (31)
Bo M. Mogensen
387
23-10-10
Kokosmælk (18)
Harry Lund
388
22-10-10
Natmad (10)
Aksel
389
21-10-10
Re: Boller i Karry (0)
Frank Løkkeg...
390
20-10-10
Boller i Karry (5)
Soren 'theDiv...
[376-390] af 12878
side :
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
af 859
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177485
Tips :
31964
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408403
Brugere :
218885
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.