Nok har de ikke lokal whiskey endnu, men restauranten ved siden af det
der en gang bliver et destilleri, har et af de største udvalg af
dråberne jeg har set
Så ingen grund til at medbringe.
KgW
Lars Holst <delfinerne@yahoo.com> wrote in message news:<Xns966774CF31AA325689lh236589@62.243.74.162>...
> Wermus@Wermus.dk (K.G.W.) said in
> news:663ed2d5.0505310034.546dc49e@posting.google.com:
>
> > Åhhh jaaa. Og så ogdog.
> > Sagen er at intentionerne og hjemmesiden er på plads, men at
> > destilleriet ikke er færdig bygget. Man påregner at starte
> > produktionen vinteren 05......... Og så skal whiskyen lige ligge på
> > fad i 10 år.......!
> > Så det med at smage gudedrik,- må vist vente et par dage
> >
> > Men sejl til Hven alligevel. Det er et herligt sted.
> >
> > Mvh
> > KGW.
> >
>
> Åh jo.
> Jeg har såmænd været der de første 6-7 gange.
> Dejligt sted.
>
> Jeg har engang været blæst inde på den ø på min fødselsdag uden proviant i
> pantryet og uden for sæsonen så havnekroen i Kyrkbacken var lukket.
>
> Som gaster havde jeg en midtjyde på sin første sejltur (ekstrem søsyg og
> med en jaloux husbond derhjemme), en musiker som synes at sejlads var hip
> (sad og komponerede en sang om stormen) og en reklametegner med rød
> neglelak og højhælede i tasken (på mit forlangende havde hun taget dem af).
>
> Og når omstændighederne er sådan at der ikke kan købes Whisky/Whiskie på
> Hven, så må jeg jo medbringe min egen Ardberg, Auchentoshan eller Laphroaig
> i kistebænken.
>