/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ubesvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
af 1
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
14-06-24
50
Slibe skærebræt (5)
warrior
2
27-12-23
300
Navn på et bagejern (4)
Thyregod8
3
26-10-23
100
Bakkedal i pakker = rigtigt smør? (10)
ingelein
4
04-08-23
100
Hvor fås grødris i normal størrelse? (40)
JeppeArne
[1-4] af 4
side :
1
af 1
Besvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
91
17-09-14
100
Rødvin, rest (7)
Troldepige
92
12-09-14
300
Surdej (5)
PS.BMW
93
04-09-14
100
Hvad hedder retten (7)
pifo
94
02-09-14
200
Bordknive (4)
TEAS
95
26-08-14
100
Rugbrød uden kerner (6)
jesper.s
96
27-05-14
100
Oksefilet... (9)
axelbjarne
97
17-05-14
100
Nye vaskede kartofler (6)
axelbjarne
98
28-04-14
100
Nogen som har set nye danske kartofler (11)
axelbjarne
99
24-04-14
100
opbagt/bechamel-sovs med majsstivelse (9)
pbp_et
100
15-04-14
300
Toust-brød med hul og spejl-æg :-) (7)
kai-d
101
14-04-14
100
espressomaskine HUGIN Pro - Kapsler (8)
Rustica.dk
102
14-04-14
100
Fjernelse af fiskelugt (5)
persens
103
13-04-14
500
fryse tilbehør (5)
NannaFlip
104
11-04-14
100
Modne sit eget kød... (5)
axelbjarne
105
02-04-14
200
Bage og fryse pizza (3)
Troldepige
[91-105] af 2082
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
Tips & Tricks
Madlavning
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
#
Dato
Læst
Tip
Fra
766
12-11-02
991
Bearnaise
JanneP
767
10-11-02
822
nem håndtering af hvidløg
bente64
768
07-11-02
557
Kinesiske hvidløg
ram2
769
05-11-02
1379
Æggestand.
Zippedyr
770
04-11-02
673
Stegning af and........
grethes
771
01-11-02
534
Kedelige agurker kan rettes op!
mezz
772
01-11-02
781
Æggekogning uden brændte fingre!
mezz
773
01-11-02
656
Skil blommen fra hviden NEMT!
mezz
774
31-10-02
1745
Nem opløsning af gær!!
mezz
775
16-10-02
1730
Flere kartoffelmos-tips
JanneP
776
15-10-02
579
God kartoffelmos
ram2
777
07-10-02
1909
lækre toast af en rest pasta med kødsovs
funck1
778
02-10-02
2101
Lær at spise med pinde :-)
e.p.
779
30-09-02
856
Godt tilbehør til kødretter!
grethes
780
30-09-02
1710
Flot og sundt pift til spaghetti/kødsovs
JanneP
[766-780] af 876
side :
51
52
53
54
55
56
57
58
59
af 59
Nyheder (UseNet)
dk.kultur.mad+drikke
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 859
#
Dato
Spørgsmål
Fra
31
23-10-11
Slagtning af svin (4)
Kim
32
23-10-11
Glæd jer til 1. novemeber ... (0)
Henry Vest
33
21-10-11
Hvilken udskæring til hakket kød? (11)
Martin Larsen
34
21-10-11
Ny lammetråd (3)
Kurt Hansen
35
20-10-11
Absolut vodka udenlandske edition købe... (2)
Karsten H. La...
36
15-10-11
Forloren hare. (48)
Carsten Stage
37
15-10-11
Ny køkkenmaskine, Braun K3000? (0)
Ole Pedersen
38
14-10-11
Lamme kølle dagen der på (7)
Bo M Mogensen
39
14-10-11
Varedeklarationer (3)
Carsten Stage
40
12-10-11
Kan gær fryses? (14)
kristian mika...
41
11-10-11
rengøring af stenmorter (12)
Kirsten Marker
42
11-10-11
sødemidler (30)
;o)-max-
43
08-10-11
Skærke retter? (3)
David Schjelde
44
05-10-11
Glemt proptrækkeren? (3)
Aksel
45
03-10-11
Kvalt i et stykke kød (0)
Kurt Hansen
[31-45] af 12878
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 859
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177459
Tips :
31964
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408196
Brugere :
218881
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.