Den 03-11-2011 17:05, Cykelsmeden skrev:
> Den 03-11-2011 14:36, Bo M Mogensen skrev:
>> jeg læste her i gruppen at dette var nævnt men nu kan jeg ikke finde
>> indlæget - jeg synes det lyder som noget der kan smage rigtigt godt ,
>> tanken var der skulle ost mm. i - jeg går ud fra man giver den i ovnen
>> til den med stegomteret har er det ikke 60 grader ?
>>
>> men er der nogen der har gode erfaringer med dette som de måske har lyst
>> til at dele ?
> er ved at dække bord til fire:
> 1 lammekølle udbenet i aftes og smidt i plastpose med en sjat rødvin.
> (E Kritikos fra Kreta kan sagtens bruges .-)
>
> Masse forskellige rodfrugter skrællet, renset og skåret i stykker.
> Den udbenede kølle saltet og pebret, og fyldt med hvidløg, tørrede
> tomater masser [græsk] basilikum og feta, snøret og smidt ovenpå
> rodfrugterne - ind i ovnen en god times tid før servering.
> Ben og afpudsning kogt et par timer sammen med lidt grønsager, filtreret
> og reduceret 30% og derefter bagt op til en god sovs.
>
> Vinen er åbnet, en god italiener
> gæsterne er på trapperne
> velbekomme
>
> //finn
Hej Finn
Den blev go men der var godt nok krise jeg troede man kunne skære benet
så det hang sammen - men den gik ikke ...så det blev til 4 stykker - men
det gik lagde fyldet ind i midten og lagde det hele i et fad - jeg
tilføjede oliven der smagte godt de tørrede tomater blev lidt brændte
men de smagte trods alt meget godt stegning var 1 timer på 160 ½ time
på 180 og til sidst ½ time på 200 og det blev sgu ikke tørt som tilbehør
flødestuvede kartofler med hvidløg i lage - jeg brugte hvidløg i lage
til selve lammet da mine gæster skal på arbejde og jeg vurderede at det
ikke var så heldigt hvis de havde ædt 9 fed hvid løg :)
--
Mv. Bo M Mogensen
The Genius Of The Crowd
http://alturl.com/nbj6g Charles Bukowski
http://www.youtube.com/watch?v=OZMy7qG-Ukw