Den 15-10-2011 10:53, Cykelsmeden skrev:
> eg udbener som regel køllen, helst uden at "skære den op" Så fylder jeg
> den med lidt godt eks. feta og hvidløg, binder den sammen, lægger det i
> en plastpose med lidt vin, mindst nogle timer, gerne natten over. Vi
> steger den så som "et stykke lammekød" på nogle rodfrugter..
Det lyder godt nok til at være den løsning jeg leder efter
også kan hunden få benet råt
>
> Vi spiser de skiver som passer. og lægger resten i et hel stykke i
> køleskabet, som så stadig er lækkert et par dage mere.
> - også fint til pålæg!
jamen hvis du så vil varme det op - gør du det i ovnen og hvis hvor
længe og ved hvilken temperatur ?
--
Mv. Bo M Mogensen
The Genius Of The Crowd
http://alturl.com/nbj6g Charles Bukowski
http://www.youtube.com/watch?v=OZMy7qG-Ukw