On 03-10-2011 13:23, Niels wrote:
> On 2 Okt., 16:19, "
-max-"<smileymaxph...@gmail.com> wrote:
>> Det er ikke Frans Stockhammers bouillabaisse
>> eller moule mariniére, så højt er ambitions
>> niveauet ikke - Men hvad er jeres bedste måde
>> at tilberede muslingerne på, som en hverdags
>> ret.
>>
-max-
>
> De andres besvarelser er fine. Men jeg forstår ikke, hvorfor du mener,
> at moule mariniére er ambitiøst? Det er jo bare bladselleri, fløde og
> whatever...
>
> En helt anden måde er at tilbrede dem som snegle: Kog dem i 3-4
> minutter. Læg muslingen i den ene skal med en klat hvidløgssmør og
> lidt persille. Gi´ dem et par minutter i ovnens grill. Det smager af
> meget mere en snegle. Flütes til, så man kan suge smørblandingen op.
De snegle tror jeg bare jeg vil lave til mig selv
lyder dejligt
-max-