/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
så er det tid til muslinger
Fra : ;o)-max-


Dato : 02-10-11 15:20

Det er ikke Frans Stockhammers bouillabaisse
eller moule mariniére, så højt er ambitions
niveauet ikke - Men hvad er jeres bedste måde
at tilberede muslingerne på, som en hverdags
ret.
-max-

 
 
Kim Schulz (02-10-2011)
Kommentar
Fra : Kim Schulz


Dato : 02-10-11 16:27

On 2011-10-02 16:19, -max- wrote:
> Det er ikke Frans Stockhammers bouillabaisse
> eller moule mariniére, så højt er ambitions
> niveauet ikke - Men hvad er jeres bedste måde
> at tilberede muslingerne på, som en hverdags
> ret.
> -max-


dampet i en smule hvidvin tilsat persille og lidt hvidløg. Der tilsættes
tomat passata til sidst og serveres med pasta eller godt brød.

;o)-max- (02-10-2011)
Kommentar
Fra : ;o)-max-


Dato : 02-10-11 17:09

On 02-10-2011 17:26, Kim Schulz wrote:
> On 2011-10-02 16:19, -max- wrote:
>> Det er ikke Frans Stockhammers bouillabaisse
>> eller moule mariniére, så højt er ambitions
>> niveauet ikke - Men hvad er jeres bedste måde
>> at tilberede muslingerne på, som en hverdags
>> ret.
>> -max-
>
>
> dampet i en smule hvidvin tilsat persille og lidt hvidløg. Der tilsættes
> tomat passata til sidst og serveres med pasta eller godt brød.

Lyder enkelt friskt og yummy - tak !
-max-

Grethe Hoff (03-10-2011)
Kommentar
Fra : Grethe Hoff


Dato : 03-10-11 11:34


"Kim Schulz" <kim@schulz.dk> skrev i en meddelelse
news:4e8882c2$0$287$14726298@news.sunsite.dk...
> On 2011-10-02 16:19, -max- wrote:
>> Det er ikke Frans Stockhammers bouillabaisse
>> eller moule mariniére, så højt er ambitions
>> niveauet ikke - Men hvad er jeres bedste måde
>> at tilberede muslingerne på, som en hverdags
>> ret.
>> -max-
>
>
> dampet i en smule hvidvin tilsat persille og lidt hvidløg. Der tilsættes
> tomat passata til sidst og serveres med pasta eller godt brød.

....og gjerne også litt fløte.
--
Grethe
Deilig å være norsk i DK



;o)-max- (03-10-2011)
Kommentar
Fra : ;o)-max-


Dato : 03-10-11 16:32

On 03-10-2011 12:34, Grethe Hoff wrote:
> "Kim Schulz"<kim@schulz.dk> skrev i en meddelelse
> news:4e8882c2$0$287$14726298@news.sunsite.dk...
>> On 2011-10-02 16:19, -max- wrote:
>>> Det er ikke Frans Stockhammers bouillabaisse
>>> eller moule mariniére, så højt er ambitions
>>> niveauet ikke - Men hvad er jeres bedste måde
>>> at tilberede muslingerne på, som en hverdags
>>> ret.
>>> -max-
>>
>>
>> dampet i en smule hvidvin tilsat persille og lidt hvidløg. Der tilsættes
>> tomat passata til sidst og serveres med pasta eller godt brød.
>
> ....og gjerne også litt fløte.

Jeg er vild med fløde, ikke alle i huset har det
på den måde ;o(
-max-

Niels (03-10-2011)
Kommentar
Fra : Niels


Dato : 03-10-11 05:23

On 2 Okt., 16:19, "-max-" <smileymaxph...@gmail.com> wrote:
> Det er ikke Frans Stockhammers bouillabaisse
> eller moule mariniére, så højt er ambitions
> niveauet ikke - Men hvad er jeres bedste måde
> at tilberede muslingerne på, som en hverdags
> ret.
> -max-

De andres besvarelser er fine. Men jeg forstår ikke, hvorfor du mener,
at moule mariniére er ambitiøst? Det er jo bare bladselleri, fløde og
whatever...

En helt anden måde er at tilbrede dem som snegle: Kog dem i 3-4
minutter. Læg muslingen i den ene skal med en klat hvidløgssmør og
lidt persille. Gi´ dem et par minutter i ovnens grill. Det smager af
meget mere en snegle. Flütes til, så man kan suge smørblandingen op.

Velbekomme.

--
Niels

;o)-max- (03-10-2011)
Kommentar
Fra : ;o)-max-


Dato : 03-10-11 16:32

On 03-10-2011 13:23, Niels wrote:
> On 2 Okt., 16:19, "-max-"<smileymaxph...@gmail.com> wrote:
>> Det er ikke Frans Stockhammers bouillabaisse
>> eller moule mariniére, så højt er ambitions
>> niveauet ikke - Men hvad er jeres bedste måde
>> at tilberede muslingerne på, som en hverdags
>> ret.
>> -max-
>
> De andres besvarelser er fine. Men jeg forstår ikke, hvorfor du mener,
> at moule mariniére er ambitiøst? Det er jo bare bladselleri, fløde og
> whatever...
>
> En helt anden måde er at tilbrede dem som snegle: Kog dem i 3-4
> minutter. Læg muslingen i den ene skal med en klat hvidløgssmør og
> lidt persille. Gi´ dem et par minutter i ovnens grill. Det smager af
> meget mere en snegle. Flütes til, så man kan suge smørblandingen op.

De snegle tror jeg bare jeg vil lave til mig selv
lyder dejligt
-max-

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408914
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste