/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Helbagt Laksefilet, hvad med tilbehør
Fra : Peter


Dato : 16-06-11 10:50

Hej, jeg bager en hel lakse side (ca. 2kg) i ovn, den får 30-40 min på plade
med skindsiden nedad, ved relativ høj varme ~230,
konsistensen bliver lidt som varm røget men skorpen er ikke så tyk. som
regel har den med succes indgået i en buffet.
Jeg har brugt chilli, birkes, stjerne anis, og medbagt pesto.

Nu er det så tanken at denne fisk skal være forret og så mangler jeg gode
ideer til garneringen.

Gode ideer til tilbehør til bagt laks er velkomne, både traditionelle og
lidt mere originale.

Mvh Peter



 
 
Steen Jakobsen (16-06-2011)
Kommentar
Fra : Steen Jakobsen


Dato : 16-06-11 14:55


"Peter" <Peter@danmark.dk> skrev i meddelelsen
news:4df9d1da$0$303$14726298@news.sunsite.dk...
> Hej, jeg bager en hel lakse side (ca. 2kg) i ovn, den får 30-40 min på
> plade med skindsiden nedad, ved relativ høj varme ~230,
> konsistensen bliver lidt som varm røget men skorpen er ikke så tyk. som
> regel har den med succes indgået i en buffet.
> Jeg har brugt chilli, birkes, stjerne anis, og medbagt pesto.
>
> Nu er det så tanken at denne fisk skal være forret og så mangler jeg gode
> ideer til garneringen.
>
> Gode ideer til tilbehør til bagt laks er velkomne, både traditionelle og
> lidt mere originale.

Vi bruger gratineret pasta med porrer.

Steen.


Grethe Hoff (16-06-2011)
Kommentar
Fra : Grethe Hoff


Dato : 16-06-11 17:02


"Peter" <Peter@danmark.dk> skrev i en meddelelse
news:4df9d1da$0$303$14726298@news.sunsite.dk...
> Hej, jeg bager en hel lakse side (ca. 2kg) i ovn, den får 30-40 min på
> plade med skindsiden nedad, ved relativ høj varme ~230,
> konsistensen bliver lidt som varm røget men skorpen er ikke så tyk. som
> regel har den med succes indgået i en buffet.
> Jeg har brugt chilli, birkes, stjerne anis, og medbagt pesto.
>
> Nu er det så tanken at denne fisk skal være forret og så mangler jeg gode
> ideer til garneringen.
>
> Gode ideer til tilbehør til bagt laks er velkomne, både traditionelle og
> lidt mere originale.
>
> Mvh Peter
>
>

Stuet spinat med muskat, hvitløk, salt og litt fløte. Ikke så spennende, men
fantastisk godt.
--
Grethe
Deilig å være norsk i DK



Ukendt (16-06-2011)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 16-06-11 18:58

"Peter" <Peter@danmark.dk> skrev i en meddelelse
news:4df9d1da$0$303$14726298@news.sunsite.dk...

> Gode ideer til tilbehør til bagt laks er velkomne, både traditionelle og
> lidt mere originale.

Jeg plejer at bruge asparges.



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408914
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste