"Peter" <Peter@danmark.dk> skrev i en meddelelse
news:4df9d1da$0$303$14726298@news.sunsite.dk...
> Hej, jeg bager en hel lakse side (ca. 2kg) i ovn, den får 30-40 min på
> plade med skindsiden nedad, ved relativ høj varme ~230,
> konsistensen bliver lidt som varm røget men skorpen er ikke så tyk. som
> regel har den med succes indgået i en buffet.
> Jeg har brugt chilli, birkes, stjerne anis, og medbagt pesto.
>
> Nu er det så tanken at denne fisk skal være forret og så mangler jeg gode
> ideer til garneringen.
>
> Gode ideer til tilbehør til bagt laks er velkomne, både traditionelle og
> lidt mere originale.
>
> Mvh Peter
>
>
Stuet spinat med muskat, hvitløk, salt og litt fløte. Ikke så spennende, men
fantastisk godt.
--
Grethe
Deilig å være norsk i DK