Den 03/01/11 13.50, Steen skrev:
> Jeg bar mig rigtigt skidt afsted i går aftes....
> Først kom jeg til at udtale mig mindre flatterende om "retten" Boller I
> Karry, og derefter udtalte jeg skråsikkert, at "så ville jeg fandme'
> hellere lave en ordentlig gang Curry"
>
> Nu hænger jeg så på den, så hvis nogen kan linke til en let-lavet curry,
> ville jeg så'n nogenlunde redde ansigt. Anyone?
Nu er "curry" jo mange ting, det betyder bare "(kød)sovs" på tamilsk.
Men jeg gætter på at du mener en indisk-inspireret ret. Tjek lige
"Curry" her:
http://en.wikipedia.org/wiki/Curry
Opskrift. Smag og behag. Prøv at google. Eller prøv fx denne her:
http://thefoodoflife.blogspot.com/2010/01/keema-lamb-with-coconut-cream-recipe.html
Tilsæt ud over opskriften indisk curry-paste i løbet af bruningen.
Server basmati-ris til.
Køb evt. nogle papadoms (kan købes færdige i pakistanske/indiske
butikker og visse supermarkeder) til, og frituresteg dem på en glohed
pande, gerne i kokosolie. Du kan også lave en raita-dressing, den er god
til både papadoms og til at mildne sovsens smag, hvis du får lavet den
for stærk.
Mvh. Lars