|
| Øl til and? Fra : Steffen |
Dato : 29-10-10 08:24 |
|
Hej.
Mortensaften nærmer sig. Istedet for rødvin, kunne vi godt tænke os at prøve
med øl. Har i nogle forslag?
mvh Steffen
| |
Jens Bruun (29-10-2010)
| Kommentar Fra : Jens Bruun |
Dato : 29-10-10 08:34 |
|
Steffen <steffena2@mail.dk> skrev i meddelelsen
4cca7686$0$36569$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk:
> Mortensaften nærmer sig. Istedet for rødvin, kunne vi godt tænke os
> at prøve med øl. Har i nogle forslag?
St. Feuillien Cuvée de Noël (julebryg), hvis du kan finde den.
--
-Jens B.
D.e.f.f.e.s.
| |
Anders Post (29-10-2010)
| Kommentar Fra : Anders Post |
Dato : 29-10-10 09:54 |
|
Når vi taler and og rødvinserstatning, må det gerne være en øl med noget
pondus. Og gerne en mørk øl.
Jeg ville lede efter en af følgende 3:
- Ølfabrikken Sinful Brother
- St. Bernardus Abt 12
- Gulden Draak
mvh
Anders
"Jens Bruun" <bruun_jens@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:GJKdna9zv6x15VfRnZ2dnUVZ8v6dnZ2d@giganews.com...
> Steffen <steffena2@mail.dk> skrev i meddelelsen
> 4cca7686$0$36569$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk:
>
>> Mortensaften nærmer sig. Istedet for rødvin, kunne vi godt tænke os
>> at prøve med øl. Har i nogle forslag?
>
> St. Feuillien Cuvée de Noël (julebryg), hvis du kan finde den.
>
> --
> -Jens B.
>
> D.e.f.f.e.s.
>
| |
Jens Bruun (02-11-2010)
| Kommentar Fra : Jens Bruun |
Dato : 02-11-10 10:27 |
|
Jens Bruun <bruun_jens@hotmail.com> skrev i meddelelsen
GJKdna9zv6x15VfRnZ2dnUVZ8v6dnZ2d@giganews.com:
> St. Feuillien Cuvée de Noël (julebryg), hvis du kan finde den.
Ovenstående kan nu købes i Føtex.
Prøv den. Det er en af de allerbedste julebryg, jeg har smagt.
--
-Jens B.
D.e.f.f.e.s.
| |
Steffen (02-11-2010)
| Kommentar Fra : Steffen |
Dato : 02-11-10 18:30 |
|
Fint - Den vil jeg prøve. Tak.
"Jens Bruun" <bruun_jens@hotmail.com> skrev i meddelelsen
news:7sSdnYUA-bLwRFLRnZ2dnUVZ8nudnZ2d@giganews.com...
> Jens Bruun <bruun_jens@hotmail.com> skrev i meddelelsen
> GJKdna9zv6x15VfRnZ2dnUVZ8v6dnZ2d@giganews.com:
>
>> St. Feuillien Cuvée de Noël (julebryg), hvis du kan finde den.
>
> Ovenstående kan nu købes i Føtex.
>
> Prøv den. Det er en af de allerbedste julebryg, jeg har smagt.
>
> --
> -Jens B.
>
> D.e.f.f.e.s.
>
| |
Max (29-10-2010)
| Kommentar Fra : Max |
Dato : 29-10-10 11:29 |
|
Hej Steffen
> Mortensaften nærmer sig. Istedet for rødvin, kunne vi godt tænke os
> at prøve med øl. Har i nogle forslag?
Skibsøl fra Refsvindinge, en sikker succes :)
--
Mvh
Max
| |
Aksel (29-10-2010)
| Kommentar Fra : Aksel |
Dato : 29-10-10 12:19 |
|
"Steffen" <steffena2@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:4cca7686$0$36569$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> Hej.
> Mortensaften nærmer sig. Istedet for rødvin, kunne vi godt tænke os at
> prøve med øl. Har i nogle forslag?
> mvh Steffen
Mit forslag er: Drop anden, og køb i stedet røde polser!
Mvh
Aksel
| |
Tomas Pedersen (29-10-2010)
| Kommentar Fra : Tomas Pedersen |
Dato : 29-10-10 13:26 |
|
On Fri, 29 Oct 2010 12:29:00 +0200, Max wrote:
> Hej Steffen
>
>> Mortensaften nærmer sig. Istedet for rødvin, kunne vi godt tænke os at
>> prøve med øl. Har i nogle forslag?
>
> Skibsøl fra Refsvindinge, en sikker succes :)
Arh, den er ikke for sarte sjæle, så mon ikke enkelte vil beklage sig.
Den kræver noget tilvænning før man kan værdsætte den.
Tomas
| |
ASKF (31-10-2010)
| Kommentar Fra : ASKF |
Dato : 31-10-10 13:18 |
|
Tomas Pedersen ytrede sig i <4ccabd3c$0$23752$14726298@news.sunsite.dk>
med dette:
>On Fri, 29 Oct 2010 12:29:00 +0200, Max wrote:
>
>> Hej Steffen
>>
>>> Mortensaften nærmer sig. Istedet for rødvin, kunne vi godt tænke os at
>>> prøve med øl. Har i nogle forslag?
>>
>> Skibsøl fra Refsvindinge, en sikker succes :)
>
>Arh, den er ikke for sarte sjæle, så mon ikke enkelte vil beklage sig.
>Den kræver noget tilvænning før man kan værdsætte den.
Ja, den kræver mindst to mundfulde.
Jeg vil dog aldrig selv kunne finde på at servere den til and. Normalt
drikker jeg en Leffe Brune eller en Christoffel Rubertus til dennne
velsmagende fugl.
--
Allan Stig Kiilerich Frederiksen
"When you try to change a mans paradigm, you must keep in mind that he
can hear you only through the filter of the paradigm he holds."
-Myron Tribus
| |
Max (31-10-2010)
| Kommentar Fra : Max |
Dato : 31-10-10 13:41 |
|
Hej
>>> Skibsøl fra Refsvindinge, en sikker succes :)
>>
>> Arh, den er ikke for sarte sjæle, så mon ikke enkelte vil beklage
>> sig. Den kræver noget tilvænning før man kan værdsætte den.
>
> Ja, den kræver mindst to mundfulde.
>
> Jeg vil dog aldrig selv kunne finde på at servere den til and. Normalt
> drikker jeg en Leffe Brune eller en Christoffel Rubertus til dennne
> velsmagende fugl.
Ja, den kræver lidt tilvænning, men det er en øltype der desværre
er meget overset og fandens besværlig at få fat på :)
I aftes fik jeg serveret fasan med Olaf Kvitter (en ale fra
Klosterbryggeriet),
det var faktisk en dejlig kombination.
--
Mvh
Max
| |
Steffen (02-11-2010)
| Kommentar Fra : Steffen |
Dato : 02-11-10 18:31 |
|
Tak for et par interessante forslag / mvh Steffen
"ASKF" <nospam@askf.dk> skrev i meddelelsen
news:k7nqc6tnnkbq1975jfn1p753rb2f0qbdn7@4ax.com...
> Tomas Pedersen ytrede sig i <4ccabd3c$0$23752$14726298@news.sunsite.dk>
> med dette:
>
>>On Fri, 29 Oct 2010 12:29:00 +0200, Max wrote:
>>
>>> Hej Steffen
>>>
>>>> Mortensaften nærmer sig. Istedet for rødvin, kunne vi godt tænke os at
>>>> prøve med øl. Har i nogle forslag?
>>>
>>> Skibsøl fra Refsvindinge, en sikker succes :)
>>
>>Arh, den er ikke for sarte sjæle, så mon ikke enkelte vil beklage sig.
>>Den kræver noget tilvænning før man kan værdsætte den.
>
> Ja, den kræver mindst to mundfulde.
>
> Jeg vil dog aldrig selv kunne finde på at servere den til and. Normalt
> drikker jeg en Leffe Brune eller en Christoffel Rubertus til dennne
> velsmagende fugl.
> --
> Allan Stig Kiilerich Frederiksen
> "When you try to change a mans paradigm, you must keep in mind that he
> can hear you only through the filter of the paradigm he holds."
> -Myron Tribus
| |
|
|